:

Éjjel, maszkban, baseballütővel támadt egy bácsalmási családra hét bosszúálló férfi

Éjjel, maszkban, baseballütővel támadt egy bácsalmási családra hét bosszúálló férfi
  • 24.hu
  • 21 Oct, 2021
  • Címkék: #

A Bajai Járási Ügyészség éjjel, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett magánlaksértés, aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés és rongálás miatt emelt vádat azzal a hét férfival szemben, akik egy korábbi sérelem miatt éjjel, maszkban, baseballütővel és fanyelekkel támadtak egy bácsalmási családi ház lakóira tavaly júniusban.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a terheltek közösen italoztak egyikük bácsalmási lakásán. Ennek során megbeszélték és nehezményezték, hogy egy ismerősüket és a társaságában lévő férfit két nappal korábban ismeretlen személyek bántalmazták. Egyikük olyan információk birtokába jutott, miszerint a bántalmazók egy helybeli családi ház lakói voltak.

Kezdeményezésére a vádlottak megállapodtak abban, hogy az éjszaka folyamán elmennek a házhoz és az ismerősüket ért sérelem miatti bosszúból bántalmazzák az ott lakó, általuk a korábbi támadás elkövetőinek gondolt személyeket.

ugyeszseg.hu

Baseballütővel, seprűnyelekkel és vasdarabbal felszerelkezve, arcukat maszkkal eltakarva több csoportban közelítették meg a házat. Ketten az utcán figyeltek, míg a többiek a kaput és a bejárati ajtót betörve berontottak a lakóházba. Két támadó a ház előterében maradt azért, hogy visszatartsák a belső részből esetlegesen menekülni próbáló lakókat. Ezalatt három társuk percekig bántalmazta az ott lakókat, akik ennek következtében nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos és horzsolásos sérüléseket szenvedtek.

Az ablak betörésével és a szobaajtó megrongálásával a vádlottak a lakóház tulajdonosának 150 ezres kárt is okoztak. Az ügyészség a hét férfit éjjel, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett magánlaksértéssel és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértéssel, valamint rongálással is vádolja, és ezért velük szemben börtönben végrehajtandó szabadságvesztés, kettejükkel szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozza.

The post Éjjel, maszkban, baseballütővel támadt egy bácsalmási családra hét bosszúálló férfi first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés