:

Pisztolyáért környögött a rabló, miután áldozata elvette a fegyvert tőle

Pisztolyáért környögött a rabló, miután áldozata elvette a fegyvert tőle
  • 24.hu
  • 21 Oct, 2021
  • Címkék: #

Fegyveres rablás vádjával tartóztattak le az amerikai Seattle városában egy 23 éves férfit, akitől áldozata elvette pisztolyát, és úgy kellett könyörögnie, hogy adja neki vissza ? közölte a város rendőrsége. A beszámoló szerint a férfi kora délután ment egy boltba, ahol nagyjából kétszáz dollár értékű árucikket vett magához, majd fizetés nélkül távozott.

A boltvezető ezt látta, és utánament, hogy visszaszerezze a lopott árut. A férfi ekkor a kabátjába nyúlt és a boltvezető egy pisztolymarkolatot vett észre. Ekkor gyorsan rácsapott a rabló kezére, és kiverte a kezéből a fegyvert, amit gyorsan felkapott a földről, és visszaszaladt azzal a boltba.

A gyanúsított utánament, és elkezdett könyörögni neki, hogy adja vissza neki a pisztolyt. A rendőrség közléses szerint a férfi a lopott árucikkeket kínálta fel a fegyveréért cserébe, de a boltos inkább a 911-es segélyhívót hívta.

A kiérkező rendőrök lefoglalták a fegyvert, majd keresni kezdték a gyalog menekülő rablót, akit két órával később elfogtak. A férfiről kiderült, hogy büntetett előéletű, és emiatt nem tarthat magánál fegyvert, így a rablás mellett tiltott fegyverbirtoklás vádjával is eljárást indítottak ellene.

The post Pisztolyáért környögött a rabló, miután áldozata elvette a fegyvert tőle first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés