:

Hamilton és Verstappen már a szabadedzésen viaskodott egymással, mutogatás és idiótázás lett a vége

  • 24.hu
  • 23 Oct, 2021
  • Címkék: #

A világbajnoki címért harcoló két pilóta, Lewis Hamilton és Max Verstappen már a Forma-1-es Amerikai Nagydíj második szabaedzésén összecsapott egymással.

Az incidens előzménye az volt, hogy mindketten a gyors körükre készültek, és Verstappen megelőzte Hamiltont, aki a holland után eredt, és a célegyenesben úgy száguldottak egymás mellett, hogy szinte összeértek a kerekek.

Végül Hamilton helyezkedett jobban a kanyar előtt, Verstappen pedig a maga módján jelezte, hogy nem tetszett neki a nagy rivális manővere, a csapatrádión hülye idiótának nevezte a világbajnokot, és a középső ujját is felmutatta.

A mutogatást itt kikockázták:

Neck and neck in the title battle, and in FP2 ? #USGP ?? #F1 pic.twitter.com/wXuBD6kecG

? Formula 1 (@F1) October 22, 2021

Verstappen később amiatt bosszankodott, hogy egy másik gyors köre a nagy forgalom miatt veszett kárba, és végül a nyolcadik idővel (1:35.824 perc) zárta a második szabadedzést, amelyet csapattársa, Sergio Pérez nyert meg.

Hamilton összehozott egy Péreznél is jobb időt, de ezt később elvették, mert a 19-es kanyarban elhagyta a pályát, így a Mercedes pilótája végül a harmadik helyen végzett.

? END OF FP2 ?

Perez leads Norris followed by the two Mercedes drivers#USGP ?? #F1 pic.twitter.com/S1C1xUTfM8

? Formula 1 (@F1) October 22, 2021

A további program:

szombat:
3. szabadedzés 20.00
időmérő edzés 13.00

 

vasárnap:
futam 21.00

The post Hamilton és Verstappen már a szabadedzésen viaskodott egymással, mutogatás és idiótázás lett a vége first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés