:
Breaking News

Újra ott lesz a világbajnokságon a darts királynője

Újra ott lesz a világbajnokságon a darts királynője
  • 24.hu
  • 24 Oct, 2021
  • Címkék: #

A PDC bejelentése szerint a következő dartsvilágbajnokságon két női játékos vehet majd részt, a PDC Women Series első két helyezettje, Fallon Sherrock és Lisa Ashton.

???????? ??? ?????? ??????? ??? ???? ?????!

We have it confirmed… both Fallon Sherrock and Lisa Ashton have qualified for the 2021/22 @WilliamHill World Darts Championship via the Women's Series. pic.twitter.com/QxA3NN68lL

— PDC Darts (@OfficialPDC) October 23, 2021

A 12 tornából álló sorozatból kilenc versenyt rendeztek meg, amely alatt mindketten olyan teljesítményt nyújtottak, amelyet már nem tudnak behozni a többiek. Ötöt ugyanis Sherrock nyert meg, négyet pedig Ashton. A listavezető 2020-ban fantasztikus eredményt ért el a vébén, Ted Evettset és Mensur Suljovicot is legyőzte. Ő volt az első női játékos, aki nyerni tudott a világbajnokságon. Játékával hamar népszerű lett, akkor nevezték el a darts királynőjének a rajongók.

Kapcsolódó Súlyos vesebetegségét és a kritikákat is legyőzte a dartsvébé női sztárja Fallon Sherrock arca a gyógyszeres kezelés miatt elváltozott, így folyamatosan gúnyolták. Ma már imádja őt a közönség.

Jó szereplését követően a Premier League-ben is bemutatkozott, ő lett az első nő, aki ezt megtette, ráadásul pontot is szerzett.

The post Újra ott lesz a világbajnokságon a darts királynője first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés