:

A hivatal is saját LEGO-szettet kap

A hivatal is saját LEGO-szettet kap
  • 24.hu
  • 24 Oct, 2021
  • Címkék: #

A LEGO újonnan bejelentett, A hivatal című sorozat amerikai változatának irodáját és szereplőit felvonultató készletet egy rajongó, Jaijai Lewis tervezte a LEGO Ideas segítségével, amely lehetővé teszi, hogy az emberek saját alkotásaikat küldjék be a játékgyártónak ? írja a LADBible.

Lewis nagy rajongója a sorozatnak ? amely 2005 és 2013 között kilenc évadon át futott ?, és az általa készített szett mind a tizenhét főszereplőt tartalmazza. Ráadásul mindegyikőjükhöz tartozik majd egy-egy megfelelő kiegészítő is.

A főszereplő Michael Scott (Steve Carell) például rendelkezik a világ legjobb főnöke bögrével, egy Dundie-val (az értelmetlen díj, amelyet évente adományoz a személyzetnek), egy mikulássapkával és egy kendővel.

LEGO Ideas

Lewis a dizájn mögötti motivációt 2020 augusztusában így magyarázta:

A hivatal a kedvenc tévésorozatom, már nem is tudom megszámolni, hányszor néztem újra.

?Annyira szeretem, hogy 2014-ben megalkottam a legelső LEGO A hivatal készletet, amely elérte a 10 ezer támogatót itt a LEGO Ideas oldalon. Rengeteg viccet és rejtett üzenetet találtam ki, amiről tudtam, hogy más rajongóknak is örömet okozna.?

Az első próbálkozás után még nem kapták fel a fejüket az ötletre a LEGO munkatársai, de Lewis nem adta fel:

?Tavaly egy új, továbbfejlesztett tervet nyújtottam be, amely két hónap alatt elérte a 10 ezer támogatót. Ezt a dizájnt nem hagyták jóvá, de hónapokat töltöttem a finomításával. Azt mondják, harmadszorra sikerül, igaz?? ? mondta Lewis, akinek a kitartása végül meghozta a gyümölcsét.

A vállalat egy blogbejegyzésben azt írta:

Hatalmas gratuláció Jaijai Lewisnak, mivel az általa készített A hivatal szettet beválasztottuk a következő LEGO Ideas készletek közé. Ez egy szuper érdekes és szórakoztató tévéműsor, amit úgy érezzük, hogy mindenki ismer és szeret, és Jaijai alkotása nagyon jól megragadja ennek a történetnek minden részletét. Az is nagyon nyilvánvaló számunkra, hogy az évek során számos elbírálásig eljutó pályázat után mekkora igény volt egy ilyen készletre. Ezúttal kaptunk egy lehetőséget, és ráugrottunk.

Azt egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg pontosan a hivatalos készlet. További részletek, és a karaktereket bemutató képek a LEGO Ideas oldalán.

The post A hivatal is saját LEGO-szettet kap first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés