:

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 25 Oct, 2021
  • Címkék: #

2021. október 25., hétfő

Friss hírek: A lakosság nagy része úgy látja, egyre több pénzt tud félrerakni Másfél hónap alatt 18 forinttal lett drágább az euró Fenyegető leveleket kapott a szlovén miniszterelnök: családtagjai arcára céltáblákat festettek Szijjártó a német és az amerikai és több EU-s külügyminiszternél is többet repült Fekete-Győr Andrást küldené a Momentum a parlamenti listája élére Ferenc pápa: Be kell fejezni a migránsok visszaküldését Sorra buknak térségünk ?elorbánosodó? vezetői, de nem szabad leírni őket Lionel Messit egy szurkoló, a PSG-t pedig a Marseille állította meg Max Verstappen nyerte a Forma-1-es Amerikai Nagydíjat. A Manchester Unitedet saját otthonában verte rommá a Liverpool Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

A VI., Podmaniczky utcában a Rippl Rónai utcánál új jelzőlámpás gyalogos-átkelőhelyet létesítenek, emiatt útszűkület várható. Lezárják a XVII., Liget sort a Cinkotai út felé a felüljáró mellett útépítés miatt. Útszűkületre van a XI., Ulászló utcában a Bartók Béla út után vízvezeték-bekötés miatt. A XII., Felső Svábhegyi úton a Galgóczy utcánál útszűkületre számítsanak elektromos közműépítés miatt. Egyirányúsítják a VIII., Százados utat a Szörény utcától a Kerepesi útig távhővezeték építése miatt. Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton kifelé a Lámpás utcánál sávlezárásra számítsanak, illetve a csomópontnál a Lámpás utcába nem lehet balra bekanyarodni burkolatjavítás miatt.

BKK:

A Petőfi híd felé közlekedő 53-as, 58-as, 150-es, 153-as, 154-es és 212-es autóbusz, illetve 918-as éjszakai járat Újbuda-központ M megállóját hátrébb helyezik a Bocskai úton, a Magyari István utca közelében ideiglenesen kialakított megállóba. A 85-ös, a 85E és a 185-ös autóbusz, illetve a 909-es éjszakai járat terelve közlekedik, nem érinti a Lavotta utca és a Kada utca megállót. Az 51-es, az 51A és az 52-es villamos nem közlekedik. Az 51-52-es villamossal lehet utazni a Mester utca/Ferenc körút és a Határ út M között. A villamos a Gubacsi út/Határ út és a Határ út M között a Határ úton közlekedik. Az 51-es pótlóbusszal lehet utazni a Gubacsi út/Határ út és a Nagysándor József utca között, illetve 52-es pótlóbusz közlekedik a Gubacsi út/Határ út és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között. Naponta üzemkezdettől 6 óráig, valamint 20 órától üzemzárásig az M1-es metró nem közlekedik. A Deák Ferenc tér és a Mexikói út között pótló autóbuszok közlekednek. Naponta 6 és 20 óra között az M1-es metró nem közlekedik az Oktogon és a Vörösmarty tér között. A Deák Ferenc tér és az Oktogon között pótló autóbuszok járnak. A 72M trolibusz, a 9-es autóbusz, illetve a 909-es éjszakai járat (Zugló vasútállomás/Óbuda, Bogdáni út/Deák Ferenc tér M felé) terelve közlekedik, nem érinti a Szentkirályi utca megállót. A H8-as és a H9-es HÉV az Örs vezér tere és Cinkota között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbuszok járnak. A 100E autóbusz meghosszabbított üzemidőben közlekedik, az utolsó járat a Liszt Ferenc Airport 2-től 01:05-kor indul. A járat hétfőn, pénteken illetve vasárnap 09:00-18:00 óra között sűrűbben, 15 percenként közlekedik. Mai időjárás: Napos, száraz idő várható. 11 és 16 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnapok: Blanka Bianka Deviza középárfolyam: EUR 363,24
USD 312,01
CHF 340,21
GBP 430,89
+1:

Ezt kell tennünk, ha meg akarjuk védeni a Földet

The post Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés