:

Megoldódott a Windows 11 bosszantó hibája

Megoldódott a Windows 11 bosszantó hibája

A Microsoft október 12-én adta ki első kumulatív frissítését a Windows 11 operációs rendszerhez, a csomag viszont csak súlyosbította a korábban már jelentett egyik problémát, ami az AMD Ryzen processzorral felszerelt gépeket érinti. Nem sokkal az új rendszer megjelenése után az AMD és a Microsoft felfedezte, hogy a Windows 11 szegényesen lett optimalizálva a Ryzen  CPU-khoz, ezért rosszabbá vált a feladatkezelés, ami akár 15 százalékos teljesítményromlást eredményezhet egyes munkához használt applikációk, vagy videójátékok futtatása közben. Azonban nem csak a processzormagok kezelésével gond, van egy másik a hiba is, ami a gyorsítótárat érinti.

Szerencsére a Microsoft és az AMD pár hét alatt javította a hibát, már tölthetők a szükséges frissítések: az operációs rendszeren belül a KB5006746 csomagot kell letölteni, illetve az AMD által közzétett 3.10.08.506  chipset drivert is telepíteni kell.

Ezen lépések elvégzése után tűnik el az idegesítő lassulás.

Dömös Zsuzsanna további cikkei Veszélyes kártevőt tartalmaz ez az alkalmazásMár az Ersténél is elérhető a Google Pay fizetésHarminc évünk van, hogy elkerüljük a katasztrófát ? állítja a modern Nostradamus

The post Megoldódott a Windows 11 bosszantó hibája first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés