:

Még nem keresték a hatóságok Cseh Katalint az uniós pénzek miatt

Még nem keresték a hatóságok Cseh Katalint az uniós pénzek miatt
  • 24.hu
  • 26 Oct, 2021
  • Címkék: #

A hatóságok még nem keresték, de egyébként is nyugodt szívvel áll a vizsgálatok elé Cseh Katalin, akit korábbi céges ügyei miatt jelentettek fel a NAV-nál.

A Momentum EP-képviselője Spirit FM-nek nyilatkozva azt mondta, 2016-ban a cég, ahol akkor dolgozott, leadott egy EU-s pályázatot, ám amikor azt megnyerte, ő már a ?kanyarban sem volt?, épp ezért nem igaz az, hogy az ő vezetésével jutott volna hozzá a cég uniós forrásokhoz.

Ez olyan helyzet ugye, hogy Magyarországon, ha valaki ellenzéki politikus és rálép a kormány lábára, akkor mindenféle, teljesen kitalált, szürreális indokokkal támadásokat indítanak ellene, feljelentik itt-ott, velem is ez történt

? mondta el a képviselő, akit egyébként Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő jelentett fel a NAV-nál költségvetési csalás gyanúja miatt.

Cseh Katalin újságírói kérdésre elmondta továbbá, nem szerepel a tervei között, hogy FeketeGyőr András lemondása után elinduljon a Momentum elnöki tisztségéért, mivel így is elég munkája van az Európai Parlamentben.

The post Még nem keresték a hatóságok Cseh Katalint az uniós pénzek miatt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés