:

Interaktív térképen nézhető, milyen beutazási korlátozások vannak a világban

Interaktív térképen nézhető, milyen beutazási korlátozások vannak a világban
  • 24.hu
  • 26 Oct, 2021
  • Címkék: #

A folyamatosan változó és eltérő beutazási korlátokat nem egyszerű követni, de a tervezgetéseket és szervezést könnyebbé teszi a KLM bárki által elérhető interaktív térképe, ami a légitársaság hálózatában foglalt több mint 140 ország aktuális beutazási szabályait teszi böngészhetővé egy felületen.

A Where can I fly to? megnyitásakor egy világtérképen találjuk magunkat, ahol egyszerűen csak meg kell adni, honnan indulnánk, majd láthatjuk a lehetőségeinket. A térképen piros, zöld, és sárga színek jelölik, milyen szigorúságú intézkedések vannak érvényben. Amennyiben bepipáljuk az ?I am fully vaccinated” lehetőséget, még több út nyílik meg, hiszen az oltottaknak nagyobb a mozgástere. A szűrők közt azt is megadhatjuk, milyen árfekvésben tervezünk utazást, illetve foglalást indíthatunk a légitársaságnál.

24.hu Dömös Zsuzsanna további cikkei Száznál több embert vettek őrizetbe egy darknetes művelet soránKitilhatják Oroszországból a Samsung okostelefonjaitTöbbet költünk mobilozásra a pandémia miatt, de feleslegesen

The post Interaktív térképen nézhető, milyen beutazási korlátozások vannak a világban first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés