:

Épp megnyerte volna a versenyt a bringás, amikor egy néző elé szaladt

Épp megnyerte volna a versenyt a bringás, amikor egy néző elé szaladt
  • 24.hu
  • 26 Oct, 2021
  • Címkék: #

Ijesztő baleset zavarta meg a Kanári-szigeteken rendezett Condaca Salmor versenyét.

Kapcsolódó Szégyelli ostobaságát, börtönbüntetést kaphat a tömegbalesetet okozó Tour-szurkoló A profi kerékpárosok szakszervezete szimbolikus, egy euró kártérítést követel.

Az élen haladó versenyző ugyanis hatalmas sebességgel száguldott a célvonal felé a sprintbefutó végén, amikor hirtelen érthetetlen módon elé kocogott egy nő. A néző valamiért az út egyik végéről a másikra sietett volna át, azonban a lehető legrosszabbkor próbált átszaladni, aminek az lett a vége, hogy óriásit csattant a kerékpárossal.

This lady walked out in front of a cyclist at the Cicloturista Condaca Salmor yesterday. The cyclist suffered a moderate head injury. The woman was severely injured #Crazy #Accident #Injury #Viral #Trending #Bicycle #Cycling #Fan pic.twitter.com/RZbn0bQk8R

— Lukewarm Takes (@LWarmTakes) October 25, 2021

A mentők azonnal a helyszínre siettek, hogy ellássák a sérülteket, akiket a tenerifei kórházba szállítottak. A kerékpáros fejsérülést szenvedett, a balesetre nem is emlékszik, míg a balesetet okozó néző állapota kritikus. A rendőrség eljárást indított az ügyben.

The post Épp megnyerte volna a versenyt a bringás, amikor egy néző elé szaladt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés