:
Breaking News

Koronavírus Sajtóközpont: a védekezés már oltásalapú, nem szeretnénk senkit korlátozni

Koronavírus Sajtóközpont: a védekezés már oltásalapú, nem szeretnénk senkit korlátozni
  • 24.hu
  • 26 Oct, 2021
  • Címkék: #

Kedden ismét ülésezett az operatív törzs, a megbeszélésen Kásler Miklós is ott volt. Járványügyi szigorítást viszont továbbra sem terveznek – ez derül ki legalábbis az ATV-nek küldött válaszukból.

A Koronavírus Sajtóközpont azt közölte, hogy a járvány negyedik hullámában a védekezés már oltásalapú és nem szeretnének senkit korlátozni, pláne nem az oltottakat.

A maszkviselés továbbra is kötelező a kiemelten veszélyeztetettnek számító területeken: az egészségügyi intézményekben (háziorvosoknál, szakrendelőkben, kórházakban) és a szociális intézményekben (oltatlanok számára látogatáskor), emellett a mindennapokban a maszk ugyan nem kötelező, de nem is tiltott, ha valaki hordani szeretné, nyugodtan megteheti

– írták.

Egészségügyi szakértők közben arra kérik a kormányt, hogy szigorítsanak a járványügyi intézkedéseken.

Kapcsolódó ?Tévhit, hogy a beoltottság önmagában teljes biztonságot jelent? ? egészségügyi szakértők kérik a kormányt a szigorításra Úgy számolnak, hogy az ismét erősödő járvány a következő hónapokban több ezer áldozattal jár majd.

The post Koronavírus Sajtóközpont: a védekezés már oltásalapú, nem szeretnénk senkit korlátozni first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés