:
Breaking News

Hilaria Baldwin előszőr szólalt meg azóta, hogy Alec Baldwin halálos balesetet okozott

Hilaria Baldwin előszőr szólalt meg azóta, hogy Alec Baldwin halálos balesetet okozott
  • 24.hu
  • 27 Oct, 2021
  • Címkék: #

A napokban jelent meg a hír, hogy Alec Baldwin, miközben Új-Mexikóban forgatta legújabb, Rust nevű filmjét, a felvétel során valahogyan élesre töltött lőfegyvert használt, amivel halálos sebet okozott a film operatőrének, Halyna Hutchins-nek. Az esettel kapcsolatban vizsgálat zajlik, Alec Baldwin nemrég törte meg a csendet Twitter-oldalán, ahol úgy fogalmazott, ?megszakad a szívem Halyna férjéért, fiáért és mindenkiért, aki ismerte és szerette.?

Kapcsolódó Alec Baldwin Twitteren reagált, miután halálos lövést adott le egy kellékfegyverből Egyelőre senki nem tudja, hogy történhetett a tragikus baleset.

Most a színész felesége, Hilaria Baldwin is kifejtette gondolatait az üggyel kapcsolatban, valamint együttérzését fejezte ki a posztban, ahol letiltotta a kommentelés lehetőségét.

A szívem most Halynával, a férjével, fiával, családjával és szeretteivel van. És Aleccel. A nincsenek szavak kifejezés tényleg igaz ilyen esetekben, mert lehetetlenség lenne elmondani, mennyire megrázó és sokkoló egy ilyen tragikus baleset.

The post Hilaria Baldwin előszőr szólalt meg azóta, hogy Alec Baldwin halálos balesetet okozott first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés