:

A DK beperli az MTVA-t, amiért tényként kezelték az Elk*rtuk összeesküvés-elméletét

A DK beperli az MTVA-t, amiért tényként kezelték az Elk*rtuk összeesküvés-elméletét
  • 24.hu
  • 27 Oct, 2021
  • Címkék: #

Mint korábban a 24.hu megírta, a Kossuth Rádió keddi magazinműsorában azt mondták, Dobrev Klára döntött ?2006-ban az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről?. A Demokratikus Koalíció szerint az állami rádió propagandistái láthatóan csont nélkül átvették

a Fidesz propagandafilmjében, az Elk*rtuk-ban foglalt összeesküvés-elméletet.

A Demokratikus Koalíció beperli az MTVA-t a történtek miatt.

Kapcsolódó A Gyurcsány-show nagyvászonra költözött: tucatthriller lett az Elk*rtuk, Dobrevvel a középpontban Az Elk*rtuknak nem válik hátrányára a propaganda ? ez az egyetlen ok, ami miatt a kampányra időzített filmet nem felejtjük el azonnal.

A DK pár példával próbálta megértetni a Fidesz propagandistáival, hogy a filmvásznon és a TV-képernyőn látottak sokszor nem fedik a valóságot:

nem fenyegette a Föld létét egy aszteroida, amitől Bruce Willis mentette meg az emberiséget, nincs titkos varázslóiskola Angliában, nincs halálcsillag (még Soros Györgynek sem) Esmeralda valójában nem vak, nincs szüksége szemműtétre, Magdi anyus nem halt meg, csak kiírták a sorozatból.

A párt szerint az alternatív valóságon alapuló diktatúrák sajátja, hogy soha nem tudhatjuk, mit hoz a múlt, az viszont mindenen túlmegy, hogy ?a közpénzből működő állami média 2006-tal kapcsolatban 15 év után talál ki újabb hazugságot az eddigi helyett?.

Az állami rádió Jó napot, Magyarország! című keddi műsora egyébként arra kereste a választ, miért voltak olyan kevesen október 23-án az ellenzéki összefogás hívei. A műsorvezető felkonferálásában beszélt Márki-Zay Péterről, a Békemenetről, a 15 évvel ezelőtti ?rendőrterrorról? és arról, hogy 65 éve Apró Antal ?fasiszta csőcseléknek? nevezte a forradalmárokat, majd azt mondta, ?ugyanezen az elven? (vagyis, hogy a Gyurcsány-ellenes tüntetők is fasiszták lehettek) döntött unokája, Dobrev Klára is  2006-ban. (Itt még visszahallgatható!)

Kapcsolódó Vezérigazgatója szerint nem az állami média pártos, hanem a hírműfaj Papp Dániel elégedett, mert azt MTVA felnőtt a XXI. századhoz. A pénzüket sem tartja eltúlzottnak.

The post A DK beperli az MTVA-t, amiért tényként kezelték az Elk*rtuk összeesküvés-elméletét first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés