:

Ez a videó a bizonyíték rá, hogy Monfilst nem lehet nem kedvelni

  • 24.hu
  • 28 Oct, 2021
  • Címkék: #

Bár nem sikerült kiharcolnia a továbbjutást, Gael Monfils megint megajándékozta a teniszvilágot egy vicces jelenettel. A francia játékos Bécsben, a Diego Schwartzman elleni meccsén keveredett bele egy amúgy szédületes labdamenetbe, amely során még úgy is át tudta ütni a háló felett a labdát, hogy közben az ütője kirepült a kezéből.

A játék folytatódott, Monfils pedig nem zavartatta magát, tenyérrel ütötte vissza a labdát, amire egy óriási mosoly és egy pacsi volt a válasz Schwartzman részéről. Na meg persze óriási taps a lelátóról.

You just love to see it

High fives and smiles all round after this rally between @dieschwartzman & @Gael_Monfils #ErsteBankOpen pic.twitter.com/dKFBmk110S

? Tennis TV (@TennisTV) October 28, 2021

Monfils egyébként ezt a labdamenetet elveszítette, de a szettet megnyerte, ám összességében három játszmában kikapott a nyolcadik kiemelt argentintól. A bécsi ATP-tornán elindult Fucsovics Márton is, de ő az első körben kiesett. Az őt búcsúztató Cameron Norrie számára is véget ért a verseny, miután a nyolcaddöntőben kikapott az 1,97 millió euró (721 millió forint) összdíjazású tornán.

Kapcsolódó Babos Tímea mindent elárult a valós jövedelméről A világranglista 149. helyén álló teniszezőnő a magyar sportban szokatlan őszintén elmesélte, mi mennyibe került a profi teniszben, valójában mennyi marad meg a bevételeiből és azt mibe fekteti bele. Nyolcaddöntő

Auger-Aliassime (kanadai, 6.) – Norrie (brit) 2:6, 7:6 (8-6), 6:4
Schwartzman (argentin, 8.)-Monfils (francia) 7:6 (7-5), 4:6, 6:2

The post Ez a videó a bizonyíték rá, hogy Monfilst nem lehet nem kedvelni first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés