:

Milliók helyett dönti el ez a mopsz, hogy mivel töltsék a napjaikat

Milliók helyett dönti el ez a mopsz, hogy mivel töltsék a napjaikat
  • 24.hu
  • 29 Oct, 2021
  • Címkék: #

A közösségimédia-szakértő Jonathan Graziano majdnem minden reggel videóra veszi, ahogy felébreszti, és megpróbálja talpra állítani kedvenc barátját, Noodle-t, a mopszot. A kutyus erre kétféleképpen reagál: vagy szilárdan megáll a lábain, vagy úgy tesz, mintha nem is lennének csontjai, és visszaroskad a kosarába. Ha előbbi történik, az egy ?csontos nap?, ha utóbbi, az egy ?csont nélküli nap?.

@jongraz

your pre-Halloween reading ??? ##nobones ##bonesday ##pug ##noodletok ##halloween

? original sound - Jonathan

Graziano az ébresztős videókat a TikTokra tölti fel, ahol neki és Noodle-nek több mint négymillió követője van. Közülük sokan aszerint döntik el, hogy mihez kezdenek a napjukkal, hogy hogyan ébred Noodle. Egy ?csontos napon? igyekeznek valami hasznosat tenni, belevágni a terveik megvalósításába, egy ?csont nélküli napon? inkább befelé fordulnak, és ha nem feltétlenül muszáj, fel sem öltöznek ? írja a CNN.

@jongraz

you know what to do ??? ##nobones ##bonesday ##pug ##noodletok ##fortune

? original sound - Jonathan

Grazinao, aki hat éve fogadta örökbe Noodle-t azt mondja, álmában sem gondolta volna, hogy a viccnek szánt reggeli videóknak ekkora kultuszuk lesz, de a beérkező üzenetek alapján, rengetegen döntenek Noodle segítségével arról, hogy elhívják-e randizni azt, aki tetszik nekik, kérjenek-e fizetésemelést a főnöküktől, vagy vegyenek-e lottószelvényt.

Neil Dagnall, a manchesteri Metropolitan Egyetem kognitív pszichológusa azt mondja, egy mopsz reggeli rutinjához igazítani a napjainkat pont olyan, mint horoszkópot olvasni, és aszerint élni: szórakoztató és valamiféle kapaszkodót, állandóságot kínál egy kaotikus világban.

The post Milliók helyett dönti el ez a mopsz, hogy mivel töltsék a napjaikat first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés