:

Alec Baldwin: Egy az egybillióhoz az esélye egy ilyen balesetnek

Alec Baldwin: Egy az egybillióhoz az esélye egy ilyen balesetnek
  • 24.hu
  • 31 Oct, 2021
  • Címkék: #

Egy az egybillióhoz az esélye egy olyan halálos balesetnek, mint ami a Rust című film új-mexikói forgatásán történt

? mondta szombaton Alec Baldwin, aki első ízben nyilatkozott a sajtónak a történtekről. Hozzátette, támogatja, hogy korlátozzák a valódi fegyverek használatát a filmek, illetve a sorozatok forgatása során. Erről egy hazai forgatásokon dolgozó fegyvermester is beszélt lapunknak:

Kapcsolódó Hogyan válhat gyilkos fegyverré egy kellékpisztoly? Hibák és hiányosságok együttállása vezethetett oda, hogy Alec Baldwin kezében a múlt héten elsült egy kellékpisztoly, megölve ezzel a film operatőrét ? mondja a 24.hu által megkérdezett filmes fegyverszakértő.

Baldwin beszélt arról is, hogy a barátjának tartotta Halyna Hutchins operatőrt, akire egy biztonságosnak tartott kellékfegyverből leadta a halálos lövéseket filmje forgatásán. Közölte, hogy a folyamatban lévő nyomozás miatt nem beszélhet az ügy részleteiről, de türelmetlenül várja a seriff irodájának beszámolóját a nyomozás eredményeiről.

A baleset a Rust című westernfilm forgatásán történt október 21-én az új-mexikói Bonanza Creek farmon. Baldwin játssza a főszerepet a fimben, amelynek egyben producere is. A forgatás próbáján Baldwin fegyvere éles lőszerrel volt megtöltve, amikor leadta a halálos lövéseket Halyna Hutchins operatőrre és megsebesítette Joel Souza rendezőt. Egyelőre senki ellen sem emeltek vádat, és azt sem tudni, miként került éles lőszer a kellékfegyverbe.

A TMZ bulvárlap honlapján tette közzé a felvételt Baldwin nyilatkozatával. Alec Baldwin és felesége, Hilaria felszólította a paparazzókat, hogy tartsák tiszteletben magánszférájukat és ne kövessék őket lépten-nyomon ? áll az MTI összefoglalójában.

Portrénk Alec Baldwinról Amerika kedvenc komikusa lett, de többet senki nem fog nevetni rajta ? mi lesz Alec Baldwinnal? Alec Baldwin a hollywoodi élvonalban töltött évek után a tévében építette újra színészi karrierjét. Az új filmje forgatásán történt, végzetes baleset egy olyan sztár pályafutásának is véget vethet, aki az utóbbi években fél Amerikának okozott önfeledt perceket.

The post Alec Baldwin: Egy az egybillióhoz az esélye egy ilyen balesetnek first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés