:

Egy éve ilyenkor: Szabolcs gazda ízléstelennek tartotta Edina kihívó ruháját

Egy éve ilyenkor: Szabolcs gazda ízléstelennek tartotta Edina kihívó ruháját
  • 24.hu
  • 31 Oct, 2021
  • Címkék: #

Szűkkörű esküvőt tartott tavaly Gryllus Dorka és (azóta már) férje, Simon Kornél. A színésznő egyébként akkor éppen gyereket várt.

Kapcsolódó Gryllus Dorka kilenc hónapos terhesen titokban összeházasodott a hétvégén Simon Kornéllal Tíz éve vannak együtt, már született egy közös gyerekük.

Voltak történések a Házasodna a gazda című műsorban is: az első napokban feladta egy nő a versenyt, miután az egyik gazda kiválasztotta őt, utána viszont az egyik gazda döntött úgy, hogy élete párját mégsem egy tévés realityben keresi meg. A Pisti gazda néven futó férfi döntött úgy, hogy elég volt.

Kapcsolódó Házasodna a gazda: Az egyik gazda inkább kiszállt, mert egyik nő sem tetszett neki A múltkor egy nő adta fel a versenyt, miután az egyik gazda kiválasztotta őt.

?Nálunk a helyzet még istenes, itt sem könnyű, sőt, nehéz, de istenes? ? mondta egy éve a koronavírus-járvány második hullámával kapcsolatban Orbán Viktor a Kossuth Rádióban azt követően. A miniszterelnök szerint a gyakran magunk elé sorolt országokban sokkal rosszabb volt a helyzet, példaként említette Belgiumot, Hollandiát, Franciaországot, Olaszországot és Ausztriát is.

Kapcsolódó Orbán Viktor: Hétfőtől új világ kezdődik A kormány lezártnak tekinti a ?beszoktatást? a maszkviseléssel kapcsolatban, hétfőtől büntetni kell. A miniszterelnök szerint januárban a krónikus betegeknek és a legveszélyeztetettebb időseknek beadhatják a koronavírus-vakcinát.

Október végén a Dancing with the Stars extra produkciójaként Zséda mutatta be új dalát egy extra miniruhában. A szoknya hossza és a túlmozgásos előadás azonban nem volt a legszerencsésebb kombináció. Igaz, az énekesnő nem csak bugyit, hanem egy a ruha anyagával megegyező ?valamit? is viselt, még így is kellemetlen volt nézni, ahogy a csatorna folyamatosan a lábai közül közvetítette az élős adást.

Kapcsolódó A DWTS-ban sportot űztek abból, hogy Zséda szoknyája alól élőztek Mondjuk nehéz lett volna olyan szöget találni, ahol nem okoz kellemetlenséget a ruha hossza.

És ha már Házasodna a gazda ? íme még egy remek hír:

Kapcsolódó Szabolcs gazda ízléstelennek tartotta Edina kihívó ruháját Ő csak annyit kért, hogy csinosan öltözzön fel a randira.

The post Egy éve ilyenkor: Szabolcs gazda ízléstelennek tartotta Edina kihívó ruháját first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés