:

így ünnepli a Google a Halloweent idén

így ünnepli a Google a Halloweent idén

A Google az elmúlt években kreatív ünnepi emblémákkal jelentkezett Halloween napján (október 31): 2019-ben és 2020-ban is egy interaktív játékra vezetett a keresőmotor főoldalán díszelgő animáció, idén azonban úgy tűnik, nincs játékos kedvében a cég. A 2021-es halloweeni doodle ezúttal két, üstben fortyogó löttyöt kavaró varjút ábrázol, kattintásra pedig egyszerűen lefut a keresés a Halloween kulcsszóra. Az ünnepi embléma oldalán visszanézhető az is, hogy a korábbi években grafikákkal készült a cég.

Mi az a Google Doodle?

A Google Doodle a Google keresőoldalán látható logó speciális, alkalmi változata. A doodle (ünnepi embléma) minden esetben valamilyen jeles vagy kifejezetten érdekes eseménynek vagy személynek állít emléket, grafika vagy mozgókép formájában, amit mindig más alkotó tervez. A speciális alkalmakat a cég nem jelenti be előre, minden nap meglepetés, hogy mi kerül ki, ugyanakkor a Google nem készül az év minden napjára egyedi logóval.

Google Dömös Zsuzsanna további cikkei Ezek a legnépszerűbb halloweeni jelmezek idén a Google szerint9 mélyen felkavaró dolog, ami kiderült a Facebook belső dokumentumaibólEzek a robotok azt hiszik, hogy ők a The Rolling Stones

The post így ünnepli a Google a Halloweent idén first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés