:
Breaking News

Saját mémjének öltözött be idén Steve Buscemi

Saját mémjének öltözött be idén Steve Buscemi
  • 24.hu
  • 01 Nov, 2021
  • Címkék: #

A pályája során számtalan fura szereplő bőrébe bújt Steve Buscemi az idei Halloween-en az év egyértelműen legjobb jelmezével állt elő: A stúdió (30 Rock) egy 2012-es epizódjában eljátszott karakterét vette elő.

A jelenetben piros kapucnis pulóvert, zenekaros pólót (amin az AC/DC logója helyett a music band, azaz a zenekar felirat olvasható) megfordított baseballsapkát viselő, kezében gördeszkát szorongató tökkelütött beépített nyomozó feladata a középiskolások közé aló észrevétlen beépülés lenne, ő azonban egy távolról sem hihető mondattal indít:

How do you do, fellow kids?,

azaz

Hogy ityeg, haversrácok?

Az erőltetetten menőnek, vagy épp fiatalnak tűnni akaró emberekre használt mém tegnap valósággá vált, Buscemi ugyanis a filmbeli karakterének öltözve járta körbe Brooklyn-t ? vette észre a HuffPost, ami néhány, képes Twitter-posztot is kiemelt a rengetegből:

My daughter got a less blurry pic! https://t.co/alM7crnEYM pic.twitter.com/qsVhyCgh61

? Debra Wexler (@DebraWexler_) November 1, 2021

Steve Buscemi wins Halloween giving out candy in Brooklyn dressed as his epic GIF?.?How do you do, fellow kids?

?by @mikeshza pic.twitter.com/bBidpZXUYY

? Wu-Tang Is For The Children (@WUTangKids) November 1, 2021

Egy, szintén a HuffPost által kiszúrt fotó szerint Buscemi nem egyedül körözött egész este, hiszen a séta legalább egy rövid szakaszán Elvis Costello is vele tartott:

Elvis Costello and Steve Buscemi giving the kids candy and indulging the adults in our neighborhood Halloween crawl. pic.twitter.com/yAB2626kiu

? Nikkia Akua Reveillac (@nikkastar) November 1, 2021

The post Saját mémjének öltözött be idén Steve Buscemi first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés