:
Breaking News

Erőszakos körözött rablóbandát fogtak Budapesten

Erőszakos körözött rablóbandát fogtak Budapesten
  • 24.hu
  • 02 Nov, 2021
  • Címkék: #

Rablás és súlyos testi sértés miatt folytatnak eljárást a ferencvárosi rendőrök két budapesti férfi és egy nő ellen, akik október 23-án dél körül egy kerületi erdős részen megvertek egy fiatal férfit, majd két telefonját és pénzét is elvették tőle. A megvert fiatal súlyos sérülést szenvedett.

A fővárosi rendőrök hamar azonosították az erőszakos banda feltételezett tagjait, akik azonban az eljárás akadályozása érdekében elköltöztek korábbi lakóhelyeikről, ezért ellenük elfogatóparancsot bocsátottak ki. Az eljárás során kiderült, hogy a két férfi és nő társuk lakást és kocsit is béreltek, hogy elbújjanak a hatóság elől.

A BRFK Célkörözési Osztály munkatársai azonban a bűncselekmény elkövetése után három nappal, a VII. kerületben elfogták a 27 éves G. Richárdot, a szintén 27 éves M. Richárdot és a 20 éves Cs. Cintiát.

M. Richárdot, valamint G. Richárdot csoportosan elkövetett rablás és súlyos testi sértés, Cs. Cintiát pedig csoportosan elkövetett rablás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették és letartóztatták őket.

The post Erőszakos körözött rablóbandát fogtak Budapesten first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés