:

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 03 Nov, 2021
  • Címkék: #

2021. november 3., szerda

Friss hírek: Két fővárosi kerületben, a XII., valamint a XVI. kerületben is kötelező lesz a koronavírus elleni oltás az önkormányzati dolgozók számára. Megvan az engedély, olthatják az 5 és 11 év közötti gyerekeket is az Egyesült Államokban. Kövér László 9,7 milliós rekordbüntetése miatt perel Szabó Tímea. A Párbeszéd politikusa az emberi jogok bíróságához fordul. A szakszervezetek szerint ha kötelezővé teszik az oltást, leáll a Volán és a MÁV. A novembertől elérhető új bértámogatás a szakképzettséggel rendelkező, 30 év alatti álláskeresők foglalkoztatására ösztönöz. Lejárt a határidő, de a főváros még nem döntött az atlétikai vb vétójáról. Úgy tűnik, a netezőknek nem igazán jön be a Facebook új neve. Jövő pénteken nézők előtt játszhat a magyar labdarúgó-válogatott San Marino ellen a Puskás Arénában. Fucsovics akkorát játszott, hogy Djokovic ölelgette a végén. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

A Deák Ferenc téren a szállodák előtt egy rövidebb szakaszon a forgalom egy sávon váltakozva haladhat aszfaltozás miatt. A XIII., Gyöngyösi utcában a Jász utca és a Béke utca között csak a fél útpálya járható elektromos közműépítés miatt.

BKK:

A 135-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Csillag utca, a Gombosszeg köz és az Alsó határút megállót. A Csepel, Szent Imre tér felé közlekedő 179-es autóbuszra a Wein János úton új megállóhelyénél, a Szabadkikötő, D épületek megállónál is fel lehet szállni. Az 52-es villamos rövidített útvonalon a Határ út M és a Nagysándor József utca között közlekedik, pótlóbusz jár a Nagysándor József utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között. A 35-ös autóbusz a Szentlőrinci úti lakótelep felé módosított útvonalon közlekedik, nem érinti a Klapka utca és a Wesselényi utca megállót. A 138-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Növény utca, a DEXTER, a Jókai Mór utca és a Lépcsős utca megállót. Mai időjárás: Ködös idő lesz. Többfelé várható eső, zápor. 11 és 18 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Győző Deviza középárfolyam: EUR 360,22
USD 310,56
CHF 340,56
GBP 423,67
Ezt is érdemes elolvasni: Külhoni magyaroknak szánt pénzből vettek budai villalakást, Kövér László titkárságáig vezetnek a szálak Hiány az autópiacon: egyelőre Kínán múlik, mi lesz a járműiparral +1:

Autizmushoz hasonló viselkedést okozhat a gyerekeknél a túl sok képernyőidő

The post Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés