:

Rúzsa Magdi csak a szülés után dönt ikrei nevéről

Rúzsa Magdi csak a szülés után dönt ikrei nevéről
  • 24.hu
  • 03 Nov, 2021
  • Címkék: #

Az énekesnő szeptemberben osztotta meg a nyilvánossággal, hogy hármas ikreket vár, néhány hete pedig már azt is tudni lehet, hogy két fiú és egy kislány fog születni.

Kapcsolódó Rúzsa Magdi ikerterhessége: két kisfia és egy lánya lesz Már a neveken gondolkodnak.

Legalábbis az orvosok így látják, ám Rúzsa Magdi úgy gondolja, hogy a nemek aránya csak akkor lesz biztos, ha már világra jöttek a babák. Férjével éppen ezért csak az utolsó pillanatban döntenek a nevekről.

Először arra készültünk, hogy két kislány és egy kisfiú cseperedik a pocakomban. Bajban voltunk, hogy két tetsző lánynevet találjunk, ám épphogy meglett a befutó az orvos közölte, hogy két fiút és egy kislányt lát. Ezért már úgy vagyok vele, hogy kiderül, ha világra jöttek. Addig is lelkesen gyűjtjük a neveket egy excel táblázatba és majd választunk akkor, amikor megszületnek

? mondta a Sláger Fm-en Rúzsa Magdi, aki a babaholmik beszerzését is halogatja.

Mindig is babonás voltam, így a szülés kapcsán is megvan a babonám. Nem igazán vettem még semmit a gyerekeknek. Persze lesz, amit muszáj lesz beszerezni és van is, amivel elkezdtünk foglalkozni, de ha lehetne az utolsó pillanatig várnék mindennel. Szívem szerint mikor már megszülettek telefonálnék a kórházból, hogy igen, minden rendben, mehet a gyerekszoba berendezése. Persze ez nem így lesz, de úgy vagyok vele, hogy a legtöbb dolog majd úgyis a helyére kerül, amikorra kell neki.

The post Rúzsa Magdi csak a szülés után dönt ikrei nevéről first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés