:

Istenes Bence egy ötcsillagos helyen vacsorázott, de kellemetlenül érezte magát, mert büdös volt a pincér

Istenes Bence egy ötcsillagos helyen vacsorázott, de kellemetlenül érezte magát, mert büdös volt a pincér
  • 24.hu
  • 03 Nov, 2021
  • Címkék: #

Istenes Bence az IstenEst második évadában elég nyíltan osztja meg véleményét. Nemrég például arról beszélt, hogy nem érti, hogyan lehet még mindig sikeres az X-Faktor, aminek sokáig a műsorvezetője volt, legutóbb pedig egy kellemetlen élményét osztotta meg vendégeivel.

Kapcsolódó Istenes Bence: Engem már nem köt le az X-Faktor, nem értem a nézettséget Ő anno azért lépett vissza a műsor vezetésétől, mert süllyedő hajónak érezte a projektet.

Elmesélte, hogy Csobot Adéllal Bécsbe utaztak két napra, ahol egy ?luxi? helyen szálltak meg, de az élményt elrontotta az egyik felszolgáló.

Egy ötcsillagos szállodában vacsoráztunk. A lényeg az, hogy eszünk és odajön a pincér és büdös. Elkezdtünk az Adéllal beszélgetni, ? őt ezek általában jobban zavarják, mint engem ? hogy mi legyen. Hogy igazából illik szólni, nem illik szólni, neki szólsz, a főnökének szólsz? Csak megjegyzed, hogy ez ne forduljon elő, mert egy ilyen helyen ez nem passzol bele a hangulatba

? filozofált Istenes Bence, aki végül nem tette szóvá a dolgot, de nem tudja, jól döntött-e.

The post Istenes Bence egy ötcsillagos helyen vacsorázott, de kellemetlenül érezte magát, mert büdös volt a pincér first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés