:

Végre lehet másolni és beilleszteni Android és Windows eszközök közt

Végre lehet másolni és beilleszteni Android és Windows eszközök közt

Az androidos eszközükön Microsoft SwiftKey virtuális billentyűzetet használók már könnyedén másolhatnak tartalmakat windowsos PC-re egy közös vágólap funkciónak köszönhetően. Ehhez a SwiftKey mobilalkalmazás 7.9.0.5-ös verziójára kell frissíteni. A másolás és beillesztés odavissza működik, tehát könnyedén mozgathatunk szöveget a számítógépről is a telefonra.

Van persze pár feltétel az app legújabb verziójára való frissítés mellett: a PC-n Windows 10, vagy Windows 11 rendszernek kell futnia. Továbbá a funkció nincs alapértelmezetten bekapcsolva, a SwiftKey billentyűzet beállításai közt kell engedélyezni a telefonon az alábbi útvonalon: beállítások / Nagy számú bevitel / Vágólap / Vágólap előzményeinek szinkronizálása. Ezután be kell jelentkezni a Microsoft-fiókunkba is.

A windows PC-n pedig a rendszer beállítások közt kell keresni szintén a Vágólap opciót, majd bekapcsolni a Vágólap előzményei beállítást, illetve a Szinkronizálás az eszközök közt lehetőséget. Ezután már működik a funkció.

24.hu Androidon a Vágólap előzményeinek szinkronizálását kell bekapcsolni. Fotó: 24.hu Dömös Zsuzsanna további cikkei Bezár a Fortnite a kínai játékosok előttCsúnyán átverhetik, ha rajong a koreai sikersorozatértMegszűnik az arcfelismerés a Facebookon

The post Végre lehet másolni és beilleszteni Android és Windows eszközök közt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés