:

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 04 Nov, 2021
  • Címkék: #

2021. november 4., csütörtök

Friss hírek: Átgondolja a kormány a kötelező oltás visszavonását A következő két hónapban összeáll az ellenzék közös listája. Kérdés, mi lesz Karácsony Gergellyel és Dobrev Klárával. MÚOSZ: Súlyosan megsértette a médiatörvényt a Kossuth Rádió, amikor tényként kezelte az Elkxrtuk összeesküvés-elméletét Iszonyatosan pörög a lakossági hitelek piaca Emmanuel Macron kitüntette Angela Merkelt Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

A Soroksári úton befelé a Hentes utca után több személygépkocsi ütközött össze, egy sáv járható. A Ferenc körúton a Petőfi híd felé a Tompa utcánál napközben útszűkületre számíthatnak a járda felújítása miatt. Lezárják a Lánchíd utca?Ybl Miklós tér?Apród utca útvonalat rendezvény miatt.

BKK:

A 2-es és a 24-es villamos a Haller utca / Soroksári út és a Közvágóhíd H között nem közlekedik. A 223M, a 23-as, a 23E, az 54-es és az 55-ös autóbusz igénybevételét ajánljuk. Az 51-es villamos a Koppány utca és a Nagysándor József utca között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. Az 52-es villamos nem közlekedik a teljes vonalon, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak.  A 3-as villamos a Nagykőrösi út / Határ út és a Gubacsi út / Határ út között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon az 52-es villamospótló autóbusszal lelhet utazni áramellátási hiba miatt. A 115-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Lomb utca megállót. A 2-es és a 2M villamos a Jászai Mari tér és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között nem közlekedik. A 15-ös és a 115-ös autóbusz igénybevételét ajánljuk. Mai időjárás: Esős idő lesz. 14 és 23 fok között alakul a nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Károly Deviza középárfolyam: EUR 359,09
USD 309,75
CHF 340,01
GBP 422,1
+1:

Több mint 100 ország száll szembe a gázzal, ami olyan veszélyes, mint a szén-dioxid

The post Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés