:
Breaking News

Milyen a tökéletes női és férfi téli sapka? (X)

Milyen a tökéletes női és férfi téli sapka? (X)
  • 24.hu
  • 05 Nov, 2021
  • Címkék: #

Ezúttal annak járunk utána, hogy minek kell megfelelnie egy tökéletes téli sapkának. Külön kitérünk a női és a férfi változatokra, illetve arról is szót ejtünk, hogy miért fontos a sapkaviselés a téli hónapokban.
 
Téli sapkák a férfiak számára
Köztudott, hogy a testhő nagy része a fejbőrön át távozik, szóval hideg időjárás esetén elengedhetetlen a sapka viselése. Ráadásul már nemcsak a fejünk védelmében játszanak fontos szerepet, hanem divatos kiegészítőként is megállják a helyüket. Amellett, hogy védenek a hideg ellen, stílusos megjelenést is kölcsönöznek a viselőjüknek.

Tökéletesen kiegészítik az öltözéket. A vékonyabb sapkák az átmeneti és a nyári időszakban is bátran viselhetőek, míg a vastagabbak inkább a téli hónapokra, szeles és fagyos időjárás esetén javasoltak. Ráadásul a kínálat rendkívül széles, szóval a visszafogottabb, illetve a vagányabb stílus kedvelői is könnyen találnak ideális sapkát maguknak.

Ha valaki ki akar tűnni a tömegből, érdemes olyan sapkát választania, amely nagy lógóval vagy valamilyen különleges mintával van ellátva. Mindemellett az élénk színű sapkákkal is ki lehet tűnni a tömegből. A sapkák általában pamutból, gyapjúból, polárból, illetve ezek keverékéből készülnek. A pamutból készült sapkák, melegek, és kellemes tapintásúak. A gyapjúból készült változatok jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, miközben lehetővé teszik a fejbőr légzését. A polárból készült sapkák könnyűek, rugalmasak és engedik lélegezni a fejbőrt.

Milyenek a tökéletes férfi sapkák? Kiváló minőségű anyagból készülnek és jól tartják a hőt, de közben biztosítják a megfelelő szellőzést is. Nem veszítenek a formájukból, nem bolyhosodnak és tökéletesen illeszkednek a viselőjük stílusához.

Téli sapkák a nők számára
Mire kell figyelni a sapkaválasztás során? Mindig az arcformának megfelelő modellt kell választani, amely kiemeli annak vonásait. Homlokot takaró, a fej vonalához illeszkedő sapkát akkor kell választani, ha az arc vékony és az arccsont erős. Ha az arc szögletes, akkor inkább az öblös formájú sapkák mellett érdemes dönteni. Utóbbi esetben a pomponos változatok is jó választásnak bizonyulnak. A kerek arc esetén pedig az aszimmetrikus sapkák jelentik a jó döntést.

Az ovális arc esetében minden változat jól fog állni a viselőjének. A hölgyek kevésbé szeretnek sapkát viselni, általában csak akkor veszik fel, ha nagyon muszáj. Azonban minden magára adó nő öltözékének része a téli időszakban a kesztyű és a sál mellett. Egyedivé varázsolható a szett, ha gyöngyökkel, pomponokkal, flitterekkel díszített sapkára esik a választás. Milyenek a tökéletes női sapkák? Melegen tartják a fejet, megvédik az időjárási viszonyok barátságtalan hatásaitól miközben megfelelően szellőznek.

Megbízható gyártási technológiával és kiváló minőséget képviselő alapanyagokból készülnek. Nem bolyhosodnak, tartják a formájukat, és tökéletesen kiegészítik a viselőjük öltözékét. Sapkát mindenképpen körültekintően kell választani, hiszen csak így lehet igazán stílusos kiegészítő.

The post Milyen a tökéletes női és férfi téli sapka? (X) first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés