:
Breaking News

?Picit vegyél vissza, mert rengeteg vagy!? ? szólt rá Csuti a rajta poénkodó Kulcsár Edinára

?Picit vegyél vissza, mert rengeteg vagy!? ? szólt rá Csuti a rajta poénkodó Kulcsár Edinára
  • 24.hu
  • 06 Nov, 2021
  • Címkék: #

Már egy ideje nem vitatkoztak Kulcsár Edináék a Nyerő Párosban, szóval a legutóbbi adásban épp itt volt az ideje: a páros játékukat több mint kilenc perc alatt teljesítették, de Csuti úgy emlékezett, ez a szám hét perc lehetett. Kulcsár Edina aztán viccesen froclizni kezdte férjét, hogy egyébként sem emlékszik soha semmire.

Csinálj valamit a memóriáddal, mert ezt katasztrófa, édesem. Botrány, elmondok neki valamit, és a veszekedéseink is ebből adódnak. Csináljunk papírokból memóriakártyát, gyere!

? fogalmazott a szépségkirálynő. Csutinak ez nem tetszett.

Lazítsál, picit vegyél vissza, mert rengeteg vagy. Úgy. Ne kiabáljál velem!

Majd Kulcsár elvonult a kanapéra, ahol a végén aztán el is sírta magát. Mint kiderült, Csuti nem értette, hogy viccelni akar vele a felesége, Kulcsár Edina szerint közel hat év párkapcsolat után már illene tudni, mikor poénkodik a másik. Továbbá az sem tetszett neki, hogy férje csendre intette.

Hadd legyek már feszült, hadd sírjak már, ha ez jön belőlem. A kommunikációd miatt vagyok most ilyen. Nekem bántó volt, ahogy mondtad. Feszült vagyok, ilyen ez a játék, nem tudok mit csinálni. Megint az van, hogy minimálisan se tudsz megvigasztalni. Amikor arra vágyik az ember, hogy oda gyere és megölelj, te ezt csinálod.

The post ?Picit vegyél vissza, mert rengeteg vagy!? ? szólt rá Csuti a rajta poénkodó Kulcsár Edinára first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés