:
Breaking News

Kirándulós idő örvendeztet szombaton

Kirándulós idő örvendeztet szombaton
  • 24.hu
  • 06 Nov, 2021
  • Címkék: #

Az időjárást illetően ma a Köpönyegre bízzuk magunkat.

A szombatról ezt tudni:

a reggelre képződött ködfoltok feloszlása után eleinte napos időre számíthatunk, majd a déli óráktól dél, délnyugat felől felhősödés kezdődik; eső nem lesz az északnyugati szél megélénkül 9 és 14 fok között alakul a hőmérséklet továbbra is frontmentes, nyugodt, őszi idő várható az időjárás okozta legtöbb tünet enyhül, megszűnik; a párásság a légúti betegségben szenvedőket megviselheti, náluk nehézlégzés, fulladás jelentkezhet; a hajnali hideg a krónikus ízületi betegségben szenvedők tüneteit erősítheti, a végtagfájdalom fokozódhat és az érintett végtagok mozgásai is beszűkülhetnek tervezzünk szabadtéri programokat, kirándulást, de érdemes rétegesen öltözködni.

Vasárnapra ez várható:

zömmel erősen felhős idő lesz a déli órákig szórványosan fordulhat elő gyenge eső délután északnyugat felől szakadozik a felhőzet mérsékelt marad a légmozgás reggel 3, délután 11 fok körül lesz.

A hétfő komornak ígérkezik:

erősen felhős, délelőtt borult idő lesz a déli órákig többfelé lehet eső, szitálás; délutánra a déli területek felé elhagyja hazánkat a csapadéktömb az északnyugati szél egyre nagyobb területen élénkül meg marad a 11 fok körüli maximum.

A kedd kicsit jobb lesz:

a ködfoltok megszűnése után felhőátvonulások lesznek, melyekből csak néhol alakul ki zápor fokozatosan mérséklődik az eleinte még élénk ÉNy-i légmozgás 9-13 fok körül valószínű a csúcsérték.

Szerda és csütörtök szárazabb:

változóan felhős időre van kilátás, csapadék nélkül a reggelek párásak lesznek, gyenge fagy is előfordulhat délutánonként 9-11 fok körül alakul a hőmérséklet.

The post Kirándulós idő örvendeztet szombaton first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés