:

A kukkoló kileste a lányt, majd bekopogott, és becsúsztatott egy üzenetet az ajtó alatt

A kukkoló kileste a lányt, majd bekopogott, és becsúsztatott egy üzenetet az ajtó alatt
  • 24.hu
  • 06 Nov, 2021
  • Címkék: #

Swansea-ben most tárgyalták egy 36 éves férfi ügyét, akit azzal vádolnak, hogy titokban megfigyelt egy fiatal lányt.

A Wales Online bírósági tárgyalásról készült beszámolója szerint október 6-án reggel történt, hogy a 17 éves lány ? akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra ? egy törölközőt magára tekerve két órán át telefonált az ágyában. Ez alatt testének egy része többször fedetlen volt, és közben volt egy fura érzése, mintha valaki figyelné. Majd látott egy árnyat az ablaknál elhaladni.

Nem sokkal később kopogtak, majd valaki bedugott egy cetlit a bejárati ajtó alatt. A papírra az volt írva, hogy ?szép fiatal vagy lány szép p**cival? valamint egy telefonszám, és egy utalás, hogy ha ő is ?benne lenne?, akkor írjon rá. A lány a bíróság előtt elmondta: a sorok olvasása után eluralkodott rajta a félelem és az undor. Lefotózta a feliratot, elküldte a lánytestvérének, majd értesítették a rendőrséget.

Az eset súlyos kihatással van az életemre

? jelentette ki a sértett, és elmondta: korábban nem félt semmitől, de legutóbb, amikor taxival ment haza, idegösszeroppanást kapott, és ki kellett szállnia. Azóta otthonában is félelemérzet gyötri, és ha elmegy egy férfi mellett, attól tart, hogy az hamarosan feltűnik az ablakánál.

A vádlott, a 36 éves Graham Phillips beismerte bűnösségét. Ügyvédje azzal védekezett, hogy Phillips kutyája nagyon beteg lett, el kellett altatni, és a férfi nem tudott megbirkózni ezzel a teherrel, ezért az alkoholhoz fordult.

Phillipset hat hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték (emellett egy korábbi, felfüggesztett háromhónapos büntetés letöltését is megkezdi), pénzbírságot, valamint öt év távoltartási végzést is kiszabtak rá.

The post A kukkoló kileste a lányt, majd bekopogott, és becsúsztatott egy üzenetet az ajtó alatt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés