:

Menhelyre vitték a kutyáját a szülei, mert nem csinálta meg a házi feladatot

Menhelyre vitték a kutyáját a szülei, mert nem csinálta meg a házi feladatot
  • 24.hu
  • 06 Nov, 2021
  • Címkék: #

Ha bármelyik állatbarátot megkérdezzük a kutyájáról, azt fogja mondani, hogy sokkal több, mint ?csak egy háziállat?, sokan egyenesen családtagként tekintenek a házi kedvenceikre. Az állattulajdonosok többsége az eget és a földet is megmozgatná azért, hogy négylábú barátjának biztosítani tudja azt a szeretetteljes gondoskodást, amelyre szüksége van és amelyet megérdemel, de sajnos ez nem mindig van így.

Sőt, egy házaspárt heves kritika ért az interneten, miután kiderült, hogy a családi kutyájukat örökbe adták a fiuk büntetéseként, aki állítólag nem volt hajlandó megcsinálni a házi feladatát ? írja a Mirror egy Redditen megjelenő bejegyzés alapján.

A lap azt írja, hogy az amerikai Texasban található Balch Springs állatmenhely tavaly a Facebookon jelentette be, hogy Javierről gazdái lemondtak gyermekük viselkedése miatt.

?Ő Javier, és ma adták le, mert a gyereke nem akarta megcsinálni a házi feladatát? ? állt a bejegyzésben, ami Javiert ?nagy, barátságos fickóként? jellemezte.

A poszt képernyőfotója nemrég felkerült a Redditre, ahol az emberek felháborodtak a szülők döntésén, hogy a gyerekkel kapcsolatos problémák miatt a kutyát büntették meg.

?Szegény kutyus. Nem érdemli meg, hogy kidobják, mert egy gyerek úgy viselkedik, ahogy a gyerekek szoktak? ? írta valaki, míg egy másik felhasználó azt tette hozzá: ?Mi lenne, ha empatikus ember lennél, és nem büntetnéd az ártatlan lényt ebben a helyzetben?.

Egy harmadikfelhasználó pedig így reagált a képernyőfotóra:

Ez egy állat, nem egy játék, amit csak úgy elvehetsz, ha a gyereked rosszul teljesít az iskolában.

Javier egyébként új gazdákra lelt a menhelyen az alábbi Facebook-bejegyzés szerint.

The post Menhelyre vitték a kutyáját a szülei, mert nem csinálta meg a házi feladatot first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés