:

Bulit rendezett, mikor meghalt a zaklatója

Bulit rendezett, mikor meghalt a zaklatója
  • 24.hu
  • 07 Nov, 2021
  • Címkék: #

Nem tudja, hogy most vele nincs rendben valami vagy a távolabbi barátaival, az a nő, aki ?halottnapi? partit szervezett a zaklatója halálára.

A Redditen azt írta meliama, hogy a férfi a munkahelyén és azon kívül is sok helyen csak úgy felbukkant. Később kiderült, nem véletlenül, hanem azért, mert követi. A nő a rendőrséghez fordult, ahol nem igazán vették komolyan, de meliama azonban mindent megtett, hogy szabaduljon a férfitől: másik lakásba költözött, munkahelyet váltott, a szokásos helyeit is lecserélte, hogy véget vessen ennek.

Már úgy egy év telt el, hogy a férfi nem bukkant fel sehol,, mindenesetre meliama még ekkor sem tudta teljesen biztonságban érezni magát.

Aztán, megtudtuk, hogy elhunyt, az egyik barátom látta a gyászjelentését az interneten. Nagyon váratlanul történt, fiatal és egészséges volt.

Barátai féltették, hogy érzelmileg, hogy fog ez hatni meliamára, de ő csak egyvalamit érzett, megkönnyebbülést. Illetve még boldogságot, mintha leemelték volna a súlyt a válláról.

Öt legközelebbi barátjának azt javasolta, tartsanak egy bulit.

Egy ideje először találkoztunk nálam. Tartottam attól, hogy kiderül hol lakom, ha felismeri az autóikat.

Valójában a lényeg, írta a nő, hogy jól érezzék magukat, és csak ürügy volt a férfi halála, de pár elég ízléstelen dolgot is elkövettek. Például halálnapi partinak nevezték el a bulit,

amikor kiment valaki pisilni, akkor meg azzal vicceltünk, hogy egyet az elhunytnak is öntünk.

A probléma azzal kezdődött, mikor másoknak is meséltek a buliról. Mindannyian sportolnak egy csapatban, ezért jó sok mindenkit ismernek. Arra nem gondoltak, hogy nem mindenki érti majd meg, mekkora megkönnyebbülést jelent a férfi halála meliamának.

Sokan gusztustalannak tartották a bulit, hogy meliama ?bunkó és bosszúszomjas, hogy ebből viccet csinált?. El is tiltották a csapattól, mert az edzője úgy tartotta, nem megfelelően képviseli a csapatot és a klubot.

Valahol érti, de nem is meliama.

De úgy érzem, ha valaki érti, hogy milyen volt, velem bulizott volna.

A végén megkérdezi, valóban seggfej volt-e. Van a hozzászólók között olyan, aki hasonlón esett át, és tudja jól, miről ír meliama. Szerinte teljesen érthető, hogy bulit rendezett. Az ő zaklatója egy teljesen más természetű eset miatt tíz évre börtönbe került.

Amikor börtönbe került, megittam egy egész üveg pezsgőt. Ha majd meghal, megiszok kettőt is.

The post Bulit rendezett, mikor meghalt a zaklatója first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés