:

Gryllus Dorka: 50 éves férfi mellett a 25 éves nő, ezt tolják az emberek agyába

Gryllus Dorka: 50 éves férfi mellett a 25 éves nő, ezt tolják az emberek agyába
  • 24.hu
  • 07 Nov, 2021
  • Címkék: #

Gryllus Dorka és Simon Kornél voltak az Életünk története legutóbbi vendégei, ahol az elmaszkírozáson túl azért más is történt.

Kapcsolódó Életünk története: Gryllus Dorka és Simon Kornél alig ismerték fel egymást 80 felettire maszkírozva Gryllus szagmintát is vett a férjéről.

Friderikusz Sándor az öregedésről kérdezte Gryllus Dorkát, ahogy a műsorvezető látja, a színésznőnek ezen nem nagyon kell aggódnia adottságait tekintve.

Nem nekünk van vele problémánk, hanem az iparnak, a filmiparnak. Árulhatod te a paradicsomot, ha egyszerűen senki nem akar paradicsomot venni. Ha nincs kereslet a 60 éves nőkre, hiába vagy te szuper 60 éves színésznő. Inkább ez a baj. Nézd meg a plakátokat a városban: az 50 éves férfi mellett a 25 éves nő. Ezt tolják az emberek agyába. Ez jön most, hogy átvágjam magam ezen a falon. Én tök jól vagyok, szeretnék olyan szerepeket játszani egy 50 éves ügyvédnőnek az életéről van szó. Ha végignézzük, milyen filmek készülnek, akkor vagy csinálok magamnak egy filmet, vagy várhatok

? fogalmazott a színésznő.

The post Gryllus Dorka: 50 éves férfi mellett a 25 éves nő, ezt tolják az emberek agyába first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés