:

Azért ment el pornósnak az anya, hogy fizetni tudja a számlákat, ma már dollármilliomos

Azért ment el pornósnak az anya, hogy fizetni tudja a számlákat, ma már dollármilliomos
  • 24.hu
  • 07 Nov, 2021
  • Címkék: #

A most 30 éves Karmen Karmának férjével, Alexszel kislánya született, de nem tudták megoldani, hogyan fizessék ki a számláikat, vagy akár hogyan telik majd ételre, nem volt elég bevételük, hiába tengerész a férfi.

Minden fillér számított, éppen csak elég ennivalóm volt, de egy újszülött mellett és a szoptatás miatt tápláló ételekre volt szükségem, és sokra belőlük. Mindig éhes voltam

? idézi a Mirror.

Már-már azon gondolkozott, hogy újra elmegy felnőttfilmesnek, ezzel foglalkozott korábban 21 és 25 éves kora között. Pár forgatásra el is ment, de nem érezte jól magát távol a babájától.

Mindig nagyon lehangolt, mikor elmentem forgatni egy jelenetet.

Ő is, miként mások is, teljesen a koronavírus-járványkor hagyott fel a pornóval, és ekkor kezdett el az OnlyFansen ténykedni.

I fell back, I had a baby, you know.. I did the mother thing, I did the wife thing ? pic.twitter.com/qOE8PUH7Ly

— Karmen Karma (@KarmenKarma) June 26, 2021

Elkezdtem online dolgozni, és nem sokkal később több pénz kerestem, mint valaha a szexiparban (?) 300 dollárt kereshetek szextingeléssel egy sráccal, amiből könnyen havi 160 ezer dollár is összejöhet.

Azt mondja, évente 2 millió dollárt (620 millió forintot) is megkeres az előfizetőknek kitett képekkel, velük való üzenetváltással.

Öt hónapja megszületett Alexszel közös második lánya is, de ekkor sem hagyott fel Karma a munkával. Igaz, így már mindkét gyereknek tudott félretenni a főiskolájára, ahogy külön bankszámlára is rakott nekik el pénzt.

Nem akarom, hogy valaha is aggódniuk kelljen a pénz miatt. Remélem, a lányaim tisztában tartják majd a döntésemet, hogy ezt a munkát csinálom. Remélem, nyitottak lesznek ezzel kapcsolatban.

Azt mondja, hogy pénzt rakott el a felsőoktatásukra, nem azt jelenti, hogy feltétlen orvosnak vagy ügyvédnek kell lenniük, egyszerűen csak ahhoz akarta megteremteni az alapot, hogy több választási lehetőségük is legyen. Ha a szexiparban akarnak dolgozni, akkor azt is támogatni fogja, de elmondja majd nekik előre, mi az árnyoldala.

Nem való mindenkinek, de álom életet adott nekem.

The post Azért ment el pornósnak az anya, hogy fizetni tudja a számlákat, ma már dollármilliomos first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés