:

Marton Adriennt ?felőrölték? a magyar hétköznapok, emiatt költöztek ki Balira

  • 24.hu
  • 08 Nov, 2021
  • Címkék: #

Az nlc.hu-nak adott interjút Marton Adrienn, aki néhány hónapja Balira költözött ki családjával. A lapnak arról mesélt, mi húzódott meg a döntés hátterében. Kiderült, hogy már építkeznek is, jelenleg házat bérelnek, míg sajátjuk el nem készül.

A kiköltözésünk után elkezdtünk építkezni. Lesz saját házunk itt, addig pedig bérelünk egy gyönyörű házat, ahol nincsenek ajtók, ablakok. Teljesen nyitott a teraszunk, gyönyörű a kilátásunk, és nap, mint nap hálát adok, hogy ezt megélhetjük. Teljesen átalakult az életünk, lelassult körülöttünk minden. Itt nincsenek távolságok, két percre van az iskola és a tengerpart tőlünk, valamint a város is néhány perces távolságra található. Azt vettem észre, hogy sokkal több szabadidőm lett, és végre lett időm magamra.

Az itthoni hétköznapokat már nehezen bírta:

Abszolút. Teljes kiégésből költöztem el. Alapvetően borzasztóan érzékeny ember vagyok és már felőrölt az otthoni média világa. Volt, hogy egyszerre forgattam három műsort, közben posztolnom kellett, vagy új cégekkel tárgyalnom. Teljesen felőröltek a hétköznapok, már nem éreztem magam jól abban a közegben. Itt viszont minden jó, visszataláltam a természethez és tényleg lelassultam. Persze néha hiányzik, hogy nem mehetek el egy kiállításra, múzeumba, vagy színházba, de itt minden más kárpótol ezekért.

Egyelőre egy évig biztosan ott fognak élni, a többit majd meglátják.

The post Marton Adriennt ?felőrölték? a magyar hétköznapok, emiatt költöztek ki Balira first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés