:
Breaking News

Szijjártó Péter a Pegasusról: Magyarországon senkit sem hallgatnak le a szakmája miatt

Szijjártó Péter a Pegasusról: Magyarországon senkit sem hallgatnak le a szakmája miatt
  • 24.hu
  • 08 Nov, 2021
  • Címkék: #

Tagadta Szijjártó Péter, hogy újságírókat azért hallgattak volna le a magyar szervek, mert azok csupán a munkájukat végezték ? erről számolt be az RTL Klub Híradója. A csatorna kérdésére egy mai sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a magyar szolgálatok ?minden eszközt törvényesen használnak?, és csak 2010 előtt voltak nem törvényes titkosszolgálati megfigyelések. Újra megismételte: a Külügyhöz tartozó Információs Hivatal nem vásárolt Pegasust.

Hozzátette:

Magyarországon nem lehetséges, hogy bárkit a szakmája miatt lehallgassanak. Csak azért mert valaki azt a szakmát űzi, nem hallgatnak le senkit.

 

Múlt héten csütörtökön  Kósa Lajos, a testület fideszes elnöke a kétórás zárt ülés után többször is arról beszélt, hogy az izraeli kémprogramot a Belügyminisztérium vette meg.

Kapcsolódó Megkérdezték, eljárnak-e Kósa Lajossal szemben, az államtitkár úgy tett, mintha nem hallotta a kérdést Kontrát Károlytól nem sikerült megtudni, lesz-e következménye annak, hogy Kósa minősített adatot hozott nyilvánosságra.

The post Szijjártó Péter a Pegasusról: Magyarországon senkit sem hallgatnak le a szakmája miatt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés