:

Meztelen fotókkal kínálta az eladó házat az ingatlanügynök

Meztelen fotókkal kínálta az eladó házat az ingatlanügynök
  • 24.hu
  • 09 Nov, 2021
  • Címkék: #

Az utóbbi időben az ingatlanügynökök egyre kreatívabbak. Van, aki videó bemutatókat készít, vagy 3d bejárást, hogy a potenciális vevőket minél jobban meg tudja fogni, David Ferrugio viszont egy hirdetésénél új szintre emelte a marketingstratégiát, írta a megveszlak.hu.

Kaliforniában, a Highland Park és Dél-Pasadena között elhelyezkedő 3 szobás és 2 fürdőszobás, 1 millió 250 ezer dollárért eladásra kínáltt ingatlan tulajdonosai először megdöbbentek David ötletén, de sikerült meggyőznie őket.

A férfi meztelen fotókkal ? melyeken ?elmosta? a kényes részeket ? mutatta be a lakást, kreativitásával pedig levette a lábáról az internet népét.

Az egyik képen rántottát süt a konyhában egy köténybe öltözve, egy másik felvételen teljesen meztelenül fekszik az ágyban, de készült egy kép a szépen füvesített hátsó udvaron, ahol egy széken kenegeti magát naptejjel, valamint a fürdők egyikét is bemutatta úgy, hogy a zuhanyzót használja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DAVID FERRUGIO (@ferrugio) által megosztott bejegyzés

Az ingatlanos büszke a kreativitására. Azt mondta, sok szakmabelit megdöbbentett az ötlete, viszont véleménye szerint, amíg el nem adják az ingatlant, addig nem létezik rossz reklám.

Kapcsolódó Ilyen luxus szőlőbirtok kevés van Toszkánában Ráadásul most eladják.

The post Meztelen fotókkal kínálta az eladó házat az ingatlanügynök first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés