:

Megerősítették, jön a Squid Game második évada

Megerősítették, jön a Squid Game második évada
  • 24.hu
  • 09 Nov, 2021
  • Címkék: #

A Squid Game rendezője kedden bejelentette, hogy a Netflixen rekordokat döntögető sorozat kap egy második évadot is.

Hvang Donghjok azután beszélt erről az Associated Press újságíróinak, hogy felvettették neki, mekkora a nézői igény a folytatással kapcsolatban.

Hatalmas a nyomás, hatalmas az érdeklődés, és nagyon sokan szeretnék a második évadot. Ezért úgy érzem, hogy nem hagynak nekünk más választást. De inkább azt mondom, lesz is második évad. Már a fejemben van. Most vagyok a tervezési fázisban

– mondta, hozzátéve, azt még túl korai lenne kijelenteni, ez mikor és hogyan fog megvalósulni.

COMEBACK SQUID: Hwang Dong-hyuk, the director, creator, writer of #SquidGame says the show will be back with more Gi-hun adventures. pic.twitter.com/uqC1DIdZqy

? AP Entertainment (@APEntertainment) November 9, 2021

A Squid Game első évada szeptemberben jött ki a Netflixen, és a streamingszolgáltató valaha volt legnézettebb sorozatává nőtte ki magát.

Bár korábban is lehetett sejteni, hogy folytatni fogják a sorozatot, Hvang Donghjok nyilatkozata az első hivatalos megerősítés ezzel kapcsolatban.

Kapcsolódó Mind meghalnánk a Squid Game-ben A koreai Netflix-szenzáció, a Squid Game második játékában tettük próbára a kollégákat a szerkesztőségben és a járókelőket az utcán. Spoiler: ebből csúnya vérfürdő lenne a végén.

The post Megerősítették, jön a Squid Game második évada first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés