:

Bella Hadid egy tucat sírós fotót posztolt magáról Instagramra, mert évek óta minden este zokogásban tör ki

Bella Hadid egy tucat sírós fotót posztolt magáról Instagramra, mert évek óta minden este zokogásban tör ki
  • 24.hu
  • 10 Nov, 2021
  • Címkék: #

Bella Hadid Instagram-oldalára posztolt legfrissebb bejegyzésében több dolog is szemet szúrt. A poszt első kép valójában egy videó, amiben Willow Smith (Will Smith lánya) arról beszél, mennyire fontos, hogy rájöjjünk, mindenki egyedül van és keresi a helyét ebben a világban. A következő képeken pedig már Bella Hadidot látjuk, aki legalább egy tucatnyi fotója van arról, hogy különböző alkalmakkor sír. A bejegyzésben igazából eléggé rébuszokban fogalmaz, merthogy nem derül ki, pontosan mi a problémája. Amire viszont rávilágít, hogy ő is szenved a közösségi média hátulütői miatt, és mindenkit arra emlékeztet, hogy amit ott látunk, az nem a valóság.

Túl sokszor kiégésen és összeomláson vagyok túl, hogy tudjam: ha elég keményen dolgozol magadon, elég időt töltesz egyedül, hogy megértsd a traumáidat, problémáidat, örömeidet és rutinodat, mindig képes leszel többet tanulni a saját fájdalmadról és arról, hogy kezeld

? írja a posztban, amiben lapozgatni lehet a képek között.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bella ? (@bellahadid) által megosztott bejegyzés

The post Bella Hadid egy tucat sírós fotót posztolt magáról Instagramra, mert évek óta minden este zokogásban tör ki first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés