:

A Kőbánya SC elnökségi ülésén Turi György is téma lesz

A Kőbánya SC elnökségi ülésén Turi György is téma lesz
  • 24.hu
  • 10 Nov, 2021
  • Címkék: #

A Kőbánya SC következő elnökségi ülésén napirendre tűzi Turi György edzői munkásságát, írja az ATV.

Kapcsolódó Cseh László: Lelki terrorban éltünk, ez nem kérdés Nagyinterjú minden idők legsikeresebb nem olimpiai bajnok úszójával, aki az első és a második hely közti különbségről, Michael Phelpszről, a vízben sírásróla , félelemről és arról is vall, ki és miért gondolja azt, hogy csak az a jó versenyző, akit sikerül testileg, lelkileg megtörni.

Elsőként Cseh László beszélt arról a 24.hu-nak, hogy a fizikai bántalmazás és a lelki terror is része volt Turi edzésmódszereinek. Ezt követően Kozma Dominik és Kiss Nomémi, Egerszegi Krisztina edzőtársa is a Blikknek mesélt arról, hogy az edző alkalmanként berángott egy fiút a vécébe, hogy megverje rossz teljesítmény esetén. Utoljára Dara Eszter, Európa-bajnok úszó beszélt az Indexnek Turiról, aki a nyakát puszilgatta.

Kapcsolódó Dara Eszter Turi Györgyről: Rajtunk élte ki a frusztrációit, meg a ferde hajlamait Újabb magyar úszó állt elő rettenetes fiatalkori, uszodai élményeivel.

A Kőbánya SC azóta sem adott ki közleményt az ügyben, ám az ATV híradójának röviden nyilatkozott a témában:

A KSC elnöksége legközelebbi ülésén külön napirend keretében fog a sajtó hasábjaim megjelent nyilatkozatokkal foglalkozni, ezt követően alakítja ki álláspontját.

György István államtitkár, a Kőbánya SC elnöke szerint 2014 óta a KSC társadalmi megbízatású elnöke, a tisztség betöltése óta sem sportolótól, sem szülőtől, sem edzőtől soha semmilyen panasz vagy információ nem jutott tudomására arról, hogy Turi György bármelyik úszóval szemben helytelen magatartást tanúsított volna.

The post A Kőbánya SC elnökségi ülésén Turi György is téma lesz first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés