:

Romantikus programötlet az újév köszöntésére

Romantikus programötlet az újév köszöntésére

Gondolt már arra, hogy milyen lehet egy igazán romantikus szilveszter? Sokak számára a szilveszter egyenlő a bulizással, viszont vannak, akik inkább egy élőzenés vacsora vagy egy egyszerű baráti összejövetel keretein belül búcsúztatják az óévet. Azok számára, akik tartalmasabb és igényesebb időtöltésre vágynak, azok számára egy romantikus sétahajózás a Dunán lehet a legkiválóbb választás.

Szilveszteri menü széles választékban

Egy szilveszteri hajóút már csak azért is unikum, mert egy egyszerű sétahajózás a Dunán nem gyakran foglal magában olyan grátiszokat, mint a welcome drink, a hajós vacsora és az azzal járó gasztronómiai különlegességeket. Ezek a szilveszteri vacsorák hűen őrzik a hagyományokat, így nem maradhat ki a lencse, a hal vagy épp az éjféli töltött káposzta sem a szilveszteri ételek listájáról.

Szórakozás a Dunán

A vacsora mellé olykor szilveszteri buli is dukál. Érdemes minél több programkínálatot átböngészni, hogy megtaláljuk a legtesthezállóbb szórakozási lehetőséget. Ahány ember, annyi szokás, így a szervezők igyekeznek változatos programokkal készülni az érdeklődők számára, legyen szó Budapest bármelyik hajójáról. Valahol a retro bulikat, míg máshol a zenekaros, élőzenés koncertek pezsdítik fel az addig nyugodt hajózást a Dunán.

Panorámás szilveszter 


Budapest nemcsak évközben, de az év utolsó napján is kedvelt célpontja a külföldről érkező turistáknak, elég csak a csodálatos panorámára gondolni, ami egy sétahajózás alkalmával még jobban megcsodálható. A szilveszteri vacsorát követő zenés-táncos est megkoronázásaként a hajó orráról gyönyörködhetünk a kivilágított fővárosban és a tűzijátékban, ezért is gondoljuk, hogyha szilveszteri programokat keres, mindenképp vegye számításba a szilveszteri hajózást.

Hirdetés

Cimkék

Keresés