:

Mészáros Lőrinc volt feleségének festményeit és verseit mutatja be egy most megnyílt kiállítás

Mészáros Lőrinc volt feleségének festményeit és verseit mutatja be egy most megnyílt kiállítás
  • 24.hu
  • 12 Nov, 2021
  • Címkék: #

Csütörtök este a Felcsúttal szomszédos kisváros, Bicske Kultúrkúria nevű művelődési házában ?Fénnyel járok benned…? címmel nyitott meg Ágh Gyula Mihály és Kelemen Beatrix kiállítása ? olvasható a Magyar Hangon, aminek tudósítója az eseményen is részt vett.

Az eseménynek első hallásra talán nincs kiemelt hírértéke, az önkormányzati fenntartású intézményben nyílt, november 23-ig látogatható tárlat egyik kiállító művésze, Kelemen Beatrix azonban

1986 és 2020 között a gázszerelő vállalkozóból mostanra dollármilliárdossá vált Mészáros Lőrinc felesége volt.

A Life TV tulajdonosaként a magyar médiában is aktív Kelemen ? akinek oldalán új partnere, Joshi Bharat is feltűnt ? nem csak festményeit, de verseit is kiállította, interjút azonban nem adott a Magyar Hangnak, sőt, jelezte: sosem ad interjút.

A Fidesz színeiben a várost vezető Bálint Istvánné (aki egyben a Life TV igazgatósági tagja) által megnyitott kiállításon a politikus így fogalmazott:

a kiállított festmények mindegyike egy aprócska részlet belőletek, de nekünk, befogadóknak ez örömöt okoz,

majd Kelement dícsérte, akiről kiderült, hogy nem csak a festészetben, illetve a versek írásában, de a szobrászatban, illetve a korongozásban is megmutatta magát, sőt,

az érzései bújnak ki a keze alól.

A művésznő az eseményen Létezésünk csodája című korai versét is elszavalta, aminek ?van egy különös energiája? ? idézte a Magyar Hang, aminek cikkében a költemény szövege is olvasható, sőt, néhány festményt is megnézhetünk.

The post Mészáros Lőrinc volt feleségének festményeit és verseit mutatja be egy most megnyílt kiállítás first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés