:
Breaking News

Újabb három évre biztosított a BKK bérlet- és jegyautomatáinak üzemeltetése

Újabb három évre biztosított a BKK bérlet- és jegyautomatáinak üzemeltetése
  • 24.hu
  • 12 Nov, 2021
  • Címkék: #

A BKK döntése értelmében a Senso Media Zrt. lett a fővárosban működő bérlet- és jegykiadó automaták hálózatának üzemeltetéséről szóló közbeszerzési eljárás nyertese. Sikeres szerződéskötés esetén a fővárosban három évre biztosított lesz az automatahálózat működtetése és a megállapodás 1+1 évvel meghosszabbítható.

A BKK bérlet- és jegykiadó automatáinak üzemeltetéséről szóló jelenlegi szerződés 2021. december 21-én jár le, ezért indult el szeptemberben a közbeszerzési eljárás. A határidőig beérkező ajánlatokat a BKK a törvény által előírt módon megvizsgálta, értékelte és november 11-én a legkedvezőbb ajánlatot tevő Senso Media Zrt.-t hirdette ki nyertesnek ? olvasható a közleményben.

A BKK más lépéseket is tett annak érdekében, hogy az automatahálózat fejlődjön. A közlekedési cég megrendelésére a jelenlegi üzemeltető, a T-Systems belülről átépíti, korszerűbbé teszi a készülékeket, emellett a BKK optimalizálja értékesítési csatornáit, köztük az automatahálózatot. A cél, hogy a hálózat minél jobban alkalmazkodjon a fővárosban közlekedők igényeihez, szokásaihoz, s így üzemeltetése gazdaságilag fenntarthatóbbá váljon.

The post Újabb három évre biztosított a BKK bérlet- és jegyautomatáinak üzemeltetése first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés