:

Ebben a 23 országban használhatnak 5G-t a Vodafone ügyfelei

Ebben a 23 országban használhatnak 5G-t a Vodafone ügyfelei

A Vodafone Magyarország bejelentette, hogy  immár 23 országban érhető el az 5G roaming szolgáltatás a Vodafone Magyarország ügyfelei számára, ha külföldre látogatnak. A külföldi szolgáltatókkal kötött megállapodásoknak köszönhetően mostantól Európában, Ázsiában, Afrikában és az amerikai kontinensen is élvezhetik az ügyfelek az újgenerációs mobilhálózat nyújtotta előnyöket.

A korábbi mobilhálózat-generációkhoz (3G, 4G) képest az 5G közel sem olyan elterjedt külföldön, a szolgáltatók  kisebb csoportja rendelkezik csak 5G hálózattal. Ők többnyire ? a Vodafone Magyarországhoz hasonlóan ? olyan innovatív szemléletű szolgáltatók, akik gyorsan reagálnak az ügyféligényekre saját piacukon. A Vodafone Magyarország velük együttműködve tette elérhetővé 23 országban az 5G roaming szolgáltatást.

A Vodafone 5G-képes telefonnal és díjcsomaggal rendelkező ügyfelei külön díjfizetés nélkül élvezhetik az 5G nyújtotta előnyöket külföldön. A mobiltelefonok automatikusan csatlakoznak a hálózatra az adott ország Vodafone-partnerének 5G lefedettségi területén, ha a készüléken engedélyezve van az 5G szolgáltatás használata.

A bejelentés különösen előnyös lehet a téli sportok kedvelőinek, ha a közeljövőben Ausztriába, Svájcba vagy Olaszországba utaznak, hiszen ezekben az országokban már az újgenerációs hálózat kiemelkedő képességeit ? így a megnövekedett sebességet és kapacitást, valamint a minimális késleltetést ? élvezhetik. Ugyanakkor, a téli időszakban távolabbi, meleg úticélt választók is igénybe vehetik az 5G roaming szolgáltatást, ami többek között a rendkívüli népszerűségnek örvendő Thaiföldön, továbbá az Egyesült Arab Emírségekben és Taiwanon is elérhető.

A Vodafone a jövőben további szolgáltatókkal tervez megállapodást kötni annak érdekében, hogy az ügyfeleknek külföldi útjuk során se kelljen lemondaniuk az 5G szolgáltatás előnyeiről.

Az 5G roaming az alábbi országokban érhető el a Vodafone ügyfelei számára:

?       Amerikai Egyesült Államok

?       Ausztria

?       Belgium

?       Bulgária

?       Dél-Korea

?       Egyesült Arab Emírségek

?       Egyesült Királyság

?       Finnország

?       Hollandia

?       Hong-Kong

?       írország

?       Kína

?       Lengyelország

?       Lettország

?       Luxemburg

?       Németország

?       Olaszország

?       Románia

?       Svájc

?       Szaúd-Arábia

?       Taiwan

?       Thaiföld

?       Törökország

Dömös Zsuzsanna további cikkei A GVH is vizsgálódik a Google-lel szembenMár több mint félmillió hamis oltottsági igazolást adtak el MoszkvábanGyorsabban nőnek az 5G-t is kínáló mobilszolgáltatók

The post Ebben a 23 országban használhatnak 5G-t a Vodafone ügyfelei first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés