:

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 16 Nov, 2021
  • Címkék: #

2021. november 16., kedd

Friss hírek: Napirenden van a kötelező harmadik oltás az egészségügyben Pénzt kap az Ukrajnában, aki beoltatja magát Ennyivel emelnék a tarifát budapesti a taxisok Hetente kétszer tesztelik az oltatlan munkavállalókat Szlovákiában Tarlósék mellett az ellenzék is vastagon benne volt a budapesti patkányirtás árának elszállásában Szabadlábon marad Trump volt tanácsadója Biden-Hszi online csúcs: ?A cél, hogy Kína és az Egyesült Államok versenye ne forduljon át konfliktusba? Akkora vihar volt Egyiptomban, hogy a skorpiók a házakba menekültek és megmartak 500 embert Belfastban elszálltak az olaszok, Svájc kijutott a vébére Győzelemmel búcsúzott a vb-selejtezőtől a magyar válogatott Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Lomtalanítás miatt korlátozásra kell készülni napközben a XVII., Csabai út-Péceli út-Zrínyi utca-Pesti út által határolt területen. A X., Gergely utcában a Kada utca és az Alkér utca között egy rövid szakaszon útszűkületre kell készülni építkezés miatt. Lezárják a II., Szalonka utat a Keselyű utca előtt egy szakaszon daruzás miatt, ezért az a Madár utca felől zsákutca lesz.

BKK:

A 222-es autóbusz a Széchenyi utca (gimnázium) és Szépjuhászné, Gyermekvasút között megnövekedett menetidővel közlekedik. A 22-es autóbusz a Dózsa György tér és Szépjuhászné, Gyermekvasút között megnövekedett menetidővel közlekedik. A 22A autóbusz Budakeszi, Dózsa György tér és Szépjuhászné, Gyermekvasút között megnövekedett menetidővel közlekedik. Mai időjárás: Napos idő lesz. 10 és 12 fok között alakul a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Ödön Deviza középárfolyam: EUR 367,08
USD 320,62
CHF 348,39
GBP 430,18
Ezt is érdemes elolvasni:

Beteg lettem, de otthonról azért dolgozom. A koronavírus-járvány előtt szinte mindennapos volt, hogy sokan betegen is bementek a munkahelyükre. Fel sem merült, hogy ezzel megfertőzhetnek másokat, az meg még kevésbé volt szempont, hogy így saját maguknak is ártanak. A járvány alatt romlott a helyzet: még többet dolgozunk betegen, csak most már otthon. Pedig ez senkinek sem éri meg.

Podcast: Az áremelkedés sokakat visszaterelhet a ?mindegy, csak legyen olcsó? termékekhez. A Filéző podcast eheti vendége Kardos Tamás, a Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület elnöke volt. 2021-ben ezek az év kutyabarát helyei +1:

?A magyar egészségügy most rosszabb, mint amilyen a járvány előtt volt?

The post Keddi friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés