:

?Amikor a pénz diktál? ? Giovinazzi nem fogta vissza magát, miután kikerült a Forma-1-ből

  • 24.hu
  • 16 Nov, 2021
  • Címkék: #

Kedden vált véglegessé a Forma-1 2022-es mezőnye, miután az Alfa Romeo bejelentette, hogy Antonio Giovinazzit a sorozat történetének első kínai versenyzője, Kuan-jü Csou váltja, aki Valtteri Bottas csapattársa lesz majd.

Kapcsolódó Megtörtént a bejelentés, az utolsó pilótaülés is elkelt a Forma-1-ben Ő lesz a sorozat történetének első kínai versenyzője.

Míg a csapat és a versenysorozat részéről mindenki boldog a kínai piac várható meghódítása miatt, addig Giovinazzi érthetően csalódott. A szezonban egy pontot szerző olasz versenyző a Twitteren fogalmazta meg velősen a véleményét.

A Forma-1 a tehetség, a gép, a kockázat és a sebesség. De, amikor a pénz diktálja a szabályokat, akkor kegyetlen is tud lenni

? írta a 27 éves Giovniazzi, aki megjegyezte, hogy ha kicsiben is, de szerinte sikerült sikereket elérniük. Egy fotót is posztolt: ?Ez az első kép rólam egy F1-es autóban, az utolsót még nem készítették el.?

La @F1 ? talento, macchina, rischio, velocit?. Ma sa anche essere spietata, quando a dettarne le regole ? il denaro.
Io credo nelle piccole e grandi vittorie raggiunte grazie ai propri mezzi.
Questa ? stata la mia prima foto su una F1, l?ultima non ? ancora stata scattata pic.twitter.com/Tm5bgIteN5

? Antonio Giovinazzi (@Anto_Giovinazzi) November 16, 2021

Antonio Giovinazzi 2017-ben, a Saubernél debütált a sorozatban, az idény első két futamán helyettesítette a sérült Pascal Wehrleint. 2019-től kezdve aztán az Alfa állandó pilótája, első évében 14 pontot szerzett, tavaly már csak négyet, míg idén eddig egy tizedik helye van (miközben négyszer lett 11.), viszont maga a csapat sem remekel, a visszavonuló Kimi Räikkönen is mindössze négyszer ért be pontszerző helyen az eddigi futamok során.

The post ?Amikor a pénz diktál? ? Giovinazzi nem fogta vissza magát, miután kikerült a Forma-1-ből first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés