:

Elcsalták, farúddal leütötték, megkéselték haragosukat a hevesi testvérek

Elcsalták, farúddal leütötték, megkéselték haragosukat a hevesi testvérek
  • 24.hu
  • 16 Nov, 2021
  • Címkék: #

Letöltendő szabadságvesztésre ítélte az Egri Törvényszék azt az életveszélyt okozó testi sértéssel vádolt testvérpárt, akik életveszélyesen megkéselték haragosukat Heves megyében.

Az egri Törvényszék tájékoztatása szerint az elsőrendű vádlottat 1 év 6 hónap, fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre, míg a másodrendű vádlottat 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte.Az  ügyész tudomásul vette az ítéletet, míg a vádlottak és védőik három nap gondolkodási időt kértek.

A vádirat szerint a két testvér egy korábbi konfliktus miatt elcsalta haragosát egy lakatlan, romos ingatlanba azért, hogy ott bosszúból megverjék. Az épületben az idősebb testvér felkapott egy odakészített farudat, a sértettet kétszer fejen ütötte, majd öccse egy zsebkéssel a menekülni próbáló férfit az oldalán megszúrta. Miután a sérült megbotlott és a földre esett, a fiatalkorú testvér hátba döfte.

A férfi életveszélyesen megsérült, de sikerült elmenekülnie. Felépülése több hétig tartott, életét a gyors és szakszerű orvosi segítség mentette meg.

The post Elcsalták, farúddal leütötték, megkéselték haragosukat a hevesi testvérek first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés