:
Breaking News

Építsd fel egyszerűen a vállalkozásod weboldalát! (x)

Építsd fel egyszerűen a vállalkozásod weboldalát! (x)
  • 24.hu
  • 16 Nov, 2021
  • Címkék: #

Az online térben versenyző vállalkozások életében sok esetben egész egyszerűen nincs elég idő arra, hogy minden egyes üzleti részelem elkészüljön, és terv szerint biztosítsa az eredményességet. Olykor maga a humán kiegészítő erő hiányzik az adott feladathoz, ezért kulcsfontosságú, hogy milyen eszközöket választunk meg a célok biztosításához. Épp nem vagy elégedett az aktuális céges weboldallal, de nem mersz belevágni egy újba? Vagy esetleg az első honlap elkészítése közben vesztél el a rengeteg információban és problémában? Nos, van megoldás, ami segíthet.

A Site Builder webszerkesztővel pár óra alatt létrehozhatsz egy olyan weboldalt, ami elvárt módon és ízléses megjelenéssel képviseli a vállalkozásod értékeit. Körülbelül 80 darab előre összeállított sablon közül választhatod ki a számodra tetsző kinézetet, amit később tovább finomítgathatsz a színek és betűtípusok megváltoztatásával. Ez azonban csak a kezdet, a konkrét sémaoldal kialakítását teljesen átszabhatod, új méretet adhatsz a felső címsornak, átrendezheted egyik oldalról másikra a szövegdobozokat, és a footerben is megszabhatod, minek kellene ott pontosan megjelennie.

Forpsi

Bármit is alakítasz át, kapcsolsz be vagy töltesz fel, a készülő weboldalon minden azonnal mobilra optimalizálttá válik, vagyis okostelefonokon és tableteken is tökéletes megjelenítést kaphatsz. Minden egyes elemet a webböngészőben egérrel mozgathatsz, ráadásul a teljes szerkesztő elérhető magyar nyelven. Egy-két kattintással látványos módosításokat hajthatsz végre, de a teljesen kész állapotra érdemes rászánni az időt. Már csak azért is, mert a webszerkesztő megismerése önmagában izgalmas, hiszen sok olyan funkciót rejt, amikre nem is gondolnál.

Forpsi

A Site Builderben tehát kiemelt szerepet kap a felhasználóbarát működés, amit az ingyenes próbaverzió csak még inkább megerősít. Érdemes ezzel kezdeni az ismerkedést, hiszen 30 nap áll rendelkezésre a szerkesztőfelület kipróbálására. Ennyi idő alatt pedig bárki megszerezheti a teljes Site Builder élményt, és bátran belevághat a weboldal megépítésébe.

The post Építsd fel egyszerűen a vállalkozásod weboldalát! (x) first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés