:

Szexuálisan bántalmazta a 13 éves lányt, majd arra kényszerítette, feküdjön le az ismerőseivel

Szexuálisan bántalmazta a 13 éves lányt, majd arra kényszerítette, feküdjön le az ismerőseivel
  • 24.hu
  • 17 Nov, 2021
  • Címkék: #

Elfogták a rendőrök azt a 24 éves salgótarjáni férfit, aki veréssel és erőszakkal kényszerített egy tinilányt arra, hogy feküdjön le az ismerőseivel.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága szexuális visszaélés, emberkereskedelem és kényszermunka megalapozott gyanúja miatt indított eljárást P. Mátéval szemben.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy a fiatalember tavaly év végétől idén tavaszig többször is szexuális cselekményeket végzett a 13 éves lánnyal.

Április és október vége között pedig erőszakkal arra kényszerítette a tizennegyedik életévét akkora már betöltő lányt, hogy a rendszeres előnyszerzés céljából szexuális cselekményeket végezzen más ismerős férfiakkal is.

A rendőrség azt írja, hogy velük P. Máté egyezett meg többek között a szolgáltatás mibenlétében és a pénzben is, amit ő maga is vett át a kliensektől.

A 14 éves lány többször is tiltakozott a szexuális aktusok elvégzése ellen, ekkor P. Máté megverte, hogy rákényszerítse a cselekmények végrehajtására. A gyanúsított az így szerzett pénzt a saját maga megélhetésére fordította.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és Cserhát Mélységi Ellenőrzési Közterületi Támogató Alosztály munkatársai együttesen egy összehangolt bűnügyi akció során fogták el P. Mátét, valamint a lánnyal szexuális aktust létesítő személyeket. P. Mátét gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

The post Szexuálisan bántalmazta a 13 éves lányt, majd arra kényszerítette, feküdjön le az ismerőseivel first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés