:

Ezt tedd a fürdőszobádba, ha nem csak magadnak, hanem a bolygónak is jót akarsz (x)

Ezt tedd a fürdőszobádba, ha nem csak magadnak, hanem a bolygónak is jót akarsz (x)

Egészen biztos, hogy nem tartozik a legpopulárisabb beszédtémák közé az, hogy ki melyik toalettpapírt szokta a kosarába rakni a szupermarketben. Miközben mind egyetértünk abban, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy melyik márkára, típusra esik a választásunk, hiszen ahogy az élet más területein, itt is akadhatnak különböző igényeink.

Ennek megfelelően a gyártók is rendre igyekeznek valamilyen újdonságot csempészni az új termékekbe: gondoljunk csak például a többrétegű vagy tekercsű kiszerelésekre, vagy az illatosított kiadásokra. Itt azonban nem érnek véget a legújabb fogyasztói igények, ma már a fürdőszobában is fontos, hogy az általunk használt termék egyszerre legyen bőrbarát, miközben a bolygót sem szennyezi.

Pontosan ennek szellemében alkotta meg új termékét a Zewa, amelynek Natural Softra keresztelt termékcsaládja úgy kíméletes a bőrhöz, hogy közben a környezetet is óvja. Az extra erős és puha, négyrétegű toalettpapír teljes egészében felhasználóbarát, úgy hozza a megszokott Zewa-minőséget, hogy közben mentes mindenféle színező- és illatanyagoktól és allergénektől. A gyártó erre nagy gondot fordít, valamennyi terméke szigorú, nemzetközi szabványoknak megfelelő teszten esett át, így valószínűtlen, hogy bárkinél káros bőrreakciókat okoznának.

Elő szokott fordulni, hogy a különböző háztartási termékeknél a gyártók mindent a vevő igényeinek és kényelmének rendelnek alá, aminek következtében olyan technológiákat is bevetnek a termék elkészítésekor, amelyek már nem kedveznek annyira a környezetnek. A Zewánál nem ez a helyzet, a Natural Soft termékek 100 százalékban biológiailag lebomló rostokból állnak, és csak természetes eredetű rostokat tartalmaznak, olyanokat, amelyek faalapú cellulózból állnak és természetes módon megtalálhatók bármelyik erdőben. Ehhez jön hozzá az is, hogy a klór nélkülözése miatt a termékek fehérítésmentesek, ennek köszönhető a papír kellemes krémszíne is, ami egyébként is közelebb áll a rostok természetes színéhez. A Natural Soft vécépapír emellett rendelkezik a már ismert, toaletten lehúzható Aqua Tube WC-papír gurigával is.

De azoknak sem kell kétségbeesniük, akik a fürdőszobán kívül is inkább bőr- és természetbarát terméket használnának: a termékcsaládban megtalálható a négyrétegű toalettpapír mellett dobozos és kiscsomagos papír zsebkendő is. Ezek mindegyike hasonló technológiával készült, csakúgy mint a csomagolásuk. A dobozok nyílását a Zewa műanyagról papírra változtatta, így azok sokkal könnyebben újrahasznosíthatóak.

A Zewa igazi különlegességgel rukkolt elő, ami most már nem csak a használó igényeit elégíti ki maradéktalanul, de a bolygó megóvásáért folytatott harcból is komolyan kiveszi a részét. Az már csak rajtunk múlik, hogy használjuk-e ezt a fegyvert, és a következő bevásárlásnál már a Natural Soft termékeket pakoljuk a kosarunkba.

The post Ezt tedd a fürdőszobádba, ha nem csak magadnak, hanem a bolygónak is jót akarsz (x) first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés