:
Breaking News

Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 19 Nov, 2021
  • Címkék: #

2021. november 19., péntek

Friss hírek: Megjelentek a Magyar Közlönyben a kormányinfón bejelentett intézkedések részletszabályai, ezeken a helyeken kötelező a maszkviselés szombattól. A többi állami csúcsvezető is irigykedve nézheti, hogy Karas Monika mennyi pénzt vitt haza lemondásával. Már Magyarország minden régiója a legsúlyosabb, sötétvörös minősítéssel szerepel az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) legfrissebb térképén. “Szeretném kihangsúlyozni még egyszer nagyon erősen: aki két vektor típusú oltást kapott, két Szputnyikot vagy két AstraZenecát, ne kérjen Janssent, és ne kérjen a harmadik oltásra vektor típusút” ? mondta Jakab Ferenc a Kossuth Rádióban. Magyarország mellett az olaszok is orvosokat küldenek Szlovéniába Olyan képzést hirdetett a Testnevelési Egyetem, amit nem is indíthatott volna. Végül az Oktatási Hivatal nógatására az egyetemnek változtatnia kellett azon, milyen diplomát ad kézbe. Volt, aki visszakérte a befizetett tandíját. A Nébih minőségmegőrzési időre és kiszerelési egységre való tekintet nélkül kivonta a forgalomból a Norbi Update Keto Mézédes ? Mézhelyettesítő szirup, édesítőszerekkel nevű terméket. Barátságrenddel tüntette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert a kétoldalú kapcsolatok fejlődéséhez történt nagymértékű hozzájárulásáért. Karanténba kell vonulniuk az oltatlanoknak Szlovákiában, ahol folyamatosan emelkedik a koronavírussal fertőzöttek száma, egyre telítettebbek a kórházak és egyre súlyosabb a nyomás az egészségügyi rendszeren ? közölte Eduard Heger szlovák kormányfő, aki egyben újabb korlátozásokat is bejelentett. Jóváhagyta a pakisztáni parlament azt a törvényt, amelynek értelmében bíróságok elrendelhetik a kémiai kasztráció alkalmazását egyes, nemi erőszakot elkövető személyek esetében. Bukta Sebastian Kurz a mentelmi jogát. Maga Kurz és pártja, az ÖVP is támogatta az indítványt, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. Kémkedéssel vádolták meg Izraelben a védelmi miniszter házvezetőjét, mert állítólag felajánlotta szolgálatait Iránnal kapcsolatban álló hekkereknek – közölték helyi tisztviselők. Az adófizetők által finanszírozott oslói lakása miatt kirobbant botrány miatt lemondott tisztségéről a norvég parlament elnöke csütörtök késő este, aki ellen emiatt nyomozás is indult. Szicília tartományi elnöke ismét kötelezővé tette a maszk viselését szabad téren, egészen december 31-ig, de egyelőre egyetlen régióban sem vezettek be ennél szigorúbb óvintézkedést a növekvő járványmutatók ellenére. Legalább húsz úszót kíván meghallgatni Turi-ügyben az úszószövetség. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset történt a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton befelé az A-porta közelében. Lomtalanítás miatt korlátozásra kell készülni napközben a XVII., Pesti út-Borsó utca-Újlak utca-Flamingó utca-Aranylúd utca-545. utca-526. sor által határolt területen. Mai időjárás: Erősen felhős, borult idő lesz. Főként északkeleten várható kisebb eső. 4 és 13 fok között alakul a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnapok: Erzsébet Deviza középárfolyam: EUR 363,66
USD 320,89
CHF 346,08
GBP 433,01
+1:

Egy újratervezett Facebook nemcsak biztonságosabb, de sokkal élvezetesebb is lenne

?Tudtam, hogy nem élhetek azzal a tudattal, hogy végignézem, ahogy 10-20 millió ember meghal a következő 20 évben a közösségi média által elősegített erőszak miatt.” így indokolta a Facebook káros gyakorlatait leleplező dokumentumok nyilvánosságra hozását a cég egykori alkalmazottja a Deutsche Wellének adott interjújában.

The post Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés